Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Accesul și setlist-ul posibil la concertul Bon Jovi

Publicat

pe

Bon Jovi concert in Romania
Bon Jovi concert in Romania

Bon Jovi va concerta în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pe 10 iulie 2011. Accesul publicului în zona de concert se va face începând cu ora 18:00, la ora 19.00 evenimentul va fi deschis de turpele QuantiQ și Stillborn, urmând ca în jurul orei 21.00 pe scenă să-și facă apariția și celebra trupă.

Bon Jovi concert in Romania

Se intră doar pe baza biletului valid, iar fiecare spectator va primi o brățară specifică zonei în care biletul oferă acces.
Se vor folosi două intrări: prin Bd. Națiunilor Unite si prin Calea 13 Septembrie.

Harta de acces (click pentru mărire)

Bon Jovi harta de acces

Transport

Se recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun, deoarece parcarea din zonă nu este utilizabilă.

Este interzis accesul cu:

- sticle, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.
- umbrele, se recomadă folosirea pelerinelor de ploaie.

Posibil setlist

 1. Bounce
 2. You Give Love a Bad Name
 3. We Weren't Born to Follow
 4. Lost Highway
 5. Happy Now
 6. In These Arms
 7. It's My Life
 8. Blaze of Glory
 9. Damned
 10. Raise Your Hands
 11. I'll Sleep When I'm Dead / Start Me Up
 12. Bad Medicine / Roadhouse Blues / Vertigo
 13. (You Want To) Make A Memory
 14. I'll Be There For You
 15. Never Say Goodbye
 16. (Acoustic)
 17. Squeeze Box
 18. Love For Sale
 19. Who Says You Can't Go Home
 20. Someday I'll Be Saturday Night
 21. Blood on Blood
 22. Have a Nice Day
 23. Keep the Faith

Encore:

 1. Hey God
 2. Wanted Dead or Alive
 3. I Love This Town
 4. Livin' on a Prayer

Encore 2:

 1. Always
 2. Love's the Only Rule

Vremea (click pentru mărire)

Conform weather.com vremea se anunță excelentă pentru fanii formației americane. Cerul este senin, fără șanse de ploaie.

Vremea la Bon Jovi

Comentează

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare

Trending