Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

30 Seconds To Mars lansează un nou EP ce include un cover după U2 (Audio + Foto)

Publicat

pe

30 Seconds To Mars (credit foto Terry Richardson)
30 Seconds To Mars (credit foto Terry Richardson)

Cei de la 30 Seconds To Mars se pregătesc să lanseze un nou EP în format digital, pe data de 22 august.

Recent, trupa a susținut un concert la MTV Unplugged, iar patru dintre piesele interpretate atunci vor fi incluse pe EP și mai jos puteți asculta înregistrările.

30 Seconds To Mars (credit foto Terry Richardson)

30 Seconds To Mars (credit foto Terry Richardson)

Mai exact este vorba de ”Hurricane”, ”Kings & Queens”, ”Night Of The Hunter” și cover-ul după piesa ”Where The Streets Have No Name” de la U2.

În prezent trupa se află într-un turneu mondial ce se desfășoară de aproape doi 2 ani, iar mai jos puteți vedea o scurtă galerie foto cu imagini pe care formația le-a făcut în timpul turneului.

Recent, cei de la MTV News au realizat un interviu cu solistul grupului, Jared Leto și au încercat să deslușească zvonurile cu privire la o eventuală despărțire a trupei, după finalizarea actualului turneu.

Însă, artistul a fost foarte vag în declarațiile sale, acesta precizând doar că, după aproape 2 ani de concerte susținute în întreaga lume, se gândesc foarte serios la viitor, la oportunitățile pe care viața ți le oferă și la deciziile pe care le vor lua.

 

Comentează

Premii muzicale

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO

Premiile Grammy 2024 vor fi decernate pe 5 februarie, iar telespectatorii din România pot afla cine vor fi artiștii care vor face un adevărat spectacol în cea mai importantă noapte a industriei muzicale din lume, dar și cine va pleca acasă cu trofeele Academiei de Înregistrări.

Publicat

pe

Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO
Gala Premiilor Grammy 2024 se vede în direct pe VOYO │ FOTO: PRO TV

Muzica schimbă lumea, iar Premiile Grammy schimbă lumea muzicii. Cei mai importanți artiști se întâlnesc în cea mai spectaculoasă gală: a 66-a ediție a Premiilor Grammy este luni, 5 februarie, de la ora 3 dimineața, în direct pe VOYO.

National Academy of Recording Arts and Sciences va înmâna și în acest an trofee pentru realizări remarcabile în domeniul muzical, în cea mai importantă noapte a industriei. Abonații VOYO vor putea vedea LIVE și în exclusivitate decernarea râvnitelor premii, din Crypto Arena, Los Angeles, și se vor delecta cu momentele impresionante pregătite de Billie Eilish, Dua Lipa, Travis Scott, Burna Boy, Luke Combs, Billy Joel sau Olivia Rodrigo.

În acest an, printre noutățile pregătite de organizatori se numără și prezența legendarei trupe U2 în cadrul evenimentului. Câștigători a 22 de trofee Grammy, membrii U2 vor avea un show unic, transmis pentru prima dată din Sphere, Las Vegas - locul unde formația este rezidentă.

Lista celor care se luptă să pună mâna pe râvnitul trofeu Grammy a fost făcută publică, iar SZA conduce topul din acest an cu nouă nominalizări. Phoebe Bridgers, Șerban Ghenea și Victoria Monét sunt nominalizați la șapte categorii, iar Jack Antonoff, Jon Batiste, boygenius, Brandy Clark, Miley Cyrus, Billie Eilish, Olivia Rodrigo și Taylor Swift au fiecare câte șase nominalizări.

Citește în continuare

Trending