Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Yanni, succes deplin în Statele Unite!

Publicat

pe

Yanni canta la Bucuresti
Yanni canta la Bucuresti

Yanni canta la BucurestiYanni, celebrul pianist de orgine greacă şi-a încheiat seria de concerte pe pământ american după ce a înregistat succes după succes.

Concertele sale au entuziasmat atât de tare publicul american, încât pianistul a declarat: „Acesta a fost unul dintre cele mai tari turnee pe care l-am avut vreodată! Am simţit un val de energie şi inspiraţie datorită iubirii pe care mi-a transmis-o publicul în fiecare noapte. Mi-a plăcut că m-am putut conecta cu publicul şi chiar am conversat! Vă mulţumesc pentru toată distracţia pe care mi-aţi oferit-o în această călătorie muzicală!”.

După Statele Unite este rândul Europei să vibreze în cadrul truneului „Truth of Touch” sub acordurile de pian ale îndrăgitului artist.

În ţara noastră Yanni va aduce un omagiu muzicii electronice pe 14 septembrie 2011 la Zone Arena din Bucureşti. Piese precum „Rainmaker”, „The storm”, „If I could tell you” sau „Nostalgia” vor fi interpretate alături de o orchestră formată din 42 de persoane.

Evenimentul din România este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet și face parte din turneul “Truth of Touch”.

Biletele la evenimentul din toamnă au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei, în funcție de categorie şi vor fi puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Băneasa Shopping City şi online pe www.vreaubilet.ro.

Yanni Live Chicago 2011

Yanni Concert Jacksonville 04/14/2011

Trending