Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

VIP LIKES: Christina Perri apreciază parodiile reușite (Video)

Și vedetele au umor și se amuză de parodiile lansate pe internet despre alte vedete mai controversate. Un exemplu este Christina Perri căreia i-a plăcut atât de mult clipul realizat... Continuare »

Urmărește-ne pe

Și vedetele au umor și se amuză de parodiile lansate pe internet despre alte vedete mai controversate. Un exemplu este Christina Perri căreia i-a plăcut atât de mult clipul realizat de ”Weird Al” Yankovic în care o parodiază pe Lady Gaga, încât l-a postat și pe Facebook.

Christina Perri Pagina Facebook

”Weird Al” Yankovic este cântăreț, compozitor, producător, scriitor, actor și comedian cunoscut pentru piesele sale în care parodiază diverși artiști contemporani. Munca sa a fost foarte apreciată, fiind premiat cu trei Premii Grammy.

Weird Al Yankovic

În 2006, artistul a lansat piesa ”White & Nerdy”, o parodie după cântecul ”Ridin” interpretat de Chamillionaire și Krayzie Bone, care a ajuns Nr. 1 în topul Billboard.

Artistul a contribuit la scenariul filmului UHF, în care a și jucat, iar în 1997 a avut propria emisiune televizată, ”The Weird Al Show”.

Cea mai recentă piesă lansată este ”Performe This Way” – o parodie după ”Born This Way” a lui Lady Gaga, pentru care a realizat și un videoclip pe care îl puteți viziona mai jos.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tot ce trebuie să știi dacă mergi la B'Estfest!

Doar câteva zile ne mai despart de startul B'Estfest Summer Camp 2011, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică...

Închide