Urmărește-ne în Social Media

VIP LIKES

VIP LIKES: Ce muzică îi place lui Bjork? (Video)

Publicat

pe

Bjork
Bjork

Bjork este cunoscută pentru stilul ei de muzica mai ciudat și ”extravagant”, dar v-ați pus vreaodată întrebarea ce muzică ascultă artistă? Iată că avem un mic indiciu care ne poate ajuta să creionăm gusturile muzicale ale lui Bjork. Mai exact este vorba de un post pe pagina sa de Facebook, în care recomanda cel mai recent album lansat de Ásgerður Júníusdóttir.

Bjork Pagina de Facebook

Ásgerður Júníusdóttir este o artistă din Islanda, despre care, din păcate nu am găsit prea multe informații după o lungă căutare pe internet.

Ásgerður Júníusdóttir

Concret este faptul a lansat un nou album intitulat ”Langt fyrir utan ystu skóga”, care s-ar traduce în română în felul următor – ”Departe dincolo de marginea pădurii”.

În schimb, am descoperit un site unde erau prezentate fragmente din mai multe cronici despre discul artistei apărute în publicații  din Chile. Potrivit acestora, Ásgerður Júníusdóttir adoptă stilul blues, jazz contemporan, care este extrem de apreciat pentru originalitate, punctul forte din majoritatea pieselor fiind considerat pianul, care pune cel mai bine în evidență vocea artistei.

Iar dacă nu am găsit multe cuvinte despre Ásgerður Júníusdóttir, lăsăm muzica să vorbească...

Trending