Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Vezi lista cu piesele noului album Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers a făcut publică lista cu piesele ce vor alcătui noul album. Materialul discografic, ce se intitulează ”I’m With You”, va apărea pe data de 30 august... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers a făcut publică lista cu piesele ce vor alcătui noul album. Materialul discografic, ce se intitulează ”I’m With You”, va apărea pe data de 30 august 2011.

În plus, pe 18 iulie, trupa va lansa și primul single extras de pe disc, ”The Adventures Of Rain Dance Maggie”.

Red Hot Chili Peppers

”I’m With You” este primul album pe care trupa l-a înregistrat în ultimii 5 ani și reprezintă revenirea grupului pe scena muzicii rock, după o pauză de aproape 3 ani.

Discul, ce a fost produs de celebrul Rick Rubin, a fost inițial intitulat  ”Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head”, dar , într-un final, trupa a ales o variantă mai scurtă și mai simplă.

Lista cu piesele albumului ”I’m With You”:

'Monarchy Of Roses'
'Factory Of Faith'
'Brendan's Death Song'
'Ethiopia'
'Annie Wants A Baby'
'Look Around'
'The Adventures Of Rain Dance Maggie'
'Did I Let You Know'
'Goodbye Hooray'
'Happiness Loves Company'
'Police Station'
'Even You Brutus?'
'Meet Me At The Corner'
'Dance, Dance, Dance'

 

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piese din repertoriul românesc interpretate în cadrul show-ului “My Dream”

Spectacolul “My Dream” va avea loc pe 15 iunie 2011 cu începere de la ora 20.00. Evenimentul este organizat de...

Închide