Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Peter Gabriel a lansat piesa "So Much" - AUDIO

Peter Gabriel a lansat piesa "So Much", extrasă de pe viitorul său album - "I/O". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Scrisă și produsă de Peter Gabriel însuși, "So Much" conține un aranjament de coarde interpretat de John Metcalfe, în timp ce Tony Levin cântă la bas, David Rhodes contribuie cu chitara, iar fiica lui Gabriel, Melanie, este backing vocal. Melodia vorbește despre cum să profităm la maximum de viața care ne este oferită.

"So Much" este cel de-al șaptelea cântec de pe albumul "I/O". Fiecare melodie a fost lansată de lună plină, iar cum cea mai recentă lună plină a avut loc în noaptea de 3 iulie, artistul le-a prezentat fanilor piesa în discuție. Mai mult, fiecare lansare muzicală este acompaniată de un artwork. Pentru "So Much", Peter Gabriel l-a ales pe artistul Henry Hudson și o pictură ce înfățișează o linie galbenă a orizontului deasupra unui cer întunecat.

"Motivul pentru care am ales <<So Much>> ca titlu este pentru că sunt dependent de idei noi și de tot felul de proiecte. Sunt entuziasmat de lucruri, vreau să țopăi și să fac lucruri diferite. Îmi place atât de mult să fiu într-un astfel de haos. De asemenea, înseamnă și că este atât de mult timp, sau orice ar fi, disponibil. Despre echilibrarea ambelor concepte este vorba în cântec", a transmis Peter Gabriel. 

Versiunea "So Much" este "Dark Side Mix", mixată de Tchad Blake. Anterior, artistul de 73 de ani a prezentat piesele "Four Kinds of Horses", "i/o", "The Court" și "Panopticom".

AUDIO: Peter Gabriel - So Much

Trending