Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, s-a însurat

Cu 2 luni de startul ultimului turneu din carieră, basistul trupei Motley Crue, Nikki Sixx s-a însurat cu modelul Courtney Bingham. Cei doi se cunosc din 2010 iar Sixx este la al treilea mariaj.

Publicat

pe

Nikki Sixx si Courtney Bingham

Sâmbătă, 15 martie, basistul trupei Motely Crue, Nikki Sixx, a spus adio burlaciei pentru a treia oara. Aleasa inimi este modelul Courtney Bingham iar cei doi s-au căsători în Greystone Mansion din Beverly Hills. Sixx, în vârstă de 55 de ani și Courtney, 28 de ani, au avut 130 de invitați iar ceremonia a avut o tentă gothic rock cu mulți păuni. Artistul a purtat un costum negru "asortat" de o bandana plus o pereche de adidași Converse.

Cei doi sau cunoscut în 2010 la scurt timp după ce Nikki Sixx s-a despărțit de Kat Von D, celebra tattoo artist care deține salonul "L.A Ink". Basistul Motley Crue a mai fost căsătorit cu Brandi Brandt (playboy playmate) și actrița Donna D'Errico, acesta având 5 copii.

Pe 2 iulie, Nikki Sixx alături de Motely Crue vor pleca în ultimul turneu din carieră care îl are ca invitat special pe Alice Cooper. Pentru ca această veste să fie credibilă, Motley Crue au semnat un contract legal prin care garantează că nu va mai concerta dupa 2015. Turneul va începe pe 2 iulie și nu este exclus ca Motley Crue să revină la București anul viitor după concertul susținut acum 2 ani la festivalul OST Fest 2012.

Motley Crue - "Girls, Girls, Girls"

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie  fiind unică şi atent pregătită.

Comentează

Trending