Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer

Vedete rock cu și fără machiaj - FOTO

Numeroși artiști rock au ales să poarte un anumit tip de machiaj atunci când urcă pe scenă. O serie de formații au ajuns celebre tocmai pentru machiajul membrilor. Lista noastră cuprinde: KISS, Twisted Sisters, Alice Cooper, Keith Flint (The Prodigy), King Diamond, Marilyn Manson etc. Urmărește galeria de poze cu starurile cu machiaj versus fără machiaj.
Marilyn Manson

Marilyn Manson

Urmărește-ne pe

În multe cazuri, rockerii machiați sunt foarte atenți ca fanii să nu-i vadă vreodată fără machiaj, păstrându-și astfel o anumită imagine. Curiozitatea nu ne lasă să nu căutăm mai bine și să vedem dacă descoperim și imagini cu vedetele rock nemachiate. Iată ce am aflat:

Dați click pe poze pentru slideshow:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Alice CooperJared LetoKISSMarilyn MansonThe Prodigy
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz publică tracklistul Black and White America

Descoperind pe Internet tot mai multe liste false ale melodiilor de pe așteptatul său album "Black and White America", Lenny...

Închide