Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ultimele pregătiri pentru concertul Sting

Publicat

pe

Sting- Schita acces
Sting- Schita acces

Pregătirile pentru concertul Sting la București de pe 6 iunie au intrat pe ultima sută de metri. Evenimentul organizat de Emagic deschide turneul Symphonicity pe care artistul îl va susține anul acesta în Europa.

O orchestră de 50 de instrumentiști dirijați de Sarah Hicks îl va acompania pe Sting printre cele mai cunoscute piese din cariera solo dar și din perioada petrecută alături de trupa The Police, pe scenă fiindu-i alături și Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuție), Jo Lawry (voce) și Ira Coleman (bass).

Sting- Schita acces

În perioada 3-7 iunie, datorită amenajării și desfășurării evenimentului, în Piața Constituției se vor aplica următoarele restricții de circulație:
- Între 3-7 iunie, orele 07.00 – 23.00 se va restricționa circulația rutieră pe banda I în alveolele de lângă Piața Constituției, între Bd. Libertății și Bd. Unirii;
- Începând cu data 6 iunie, orele 13.00 și până pe 7 mai, orele 6.00, circulația rutieră va fi restricționată pe Bd. Libertății între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunilor Unite, precum și pe Bd. Unirii între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției.

Pe 6 iunie, accesul publicului se va face de la ora 17.00 prin Bd. Libertății fie dinspre Calea 13 Septembrie, fie dinspre Națiunile Unite.

Se poate intra doar pe baza biletului valid, iar fiecare spectator va primi o brățară specifică zonei în care biletul oferă acces. Spectatorii sunt rugați să nu deterioreze brățările și să aibă asupra lor pe tot parcursul concertului și biletul de acces.

Deoarece parcarea din zonă nu este utilizabilă, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. Pentru evitarea aglomerației la intrare, este recomandată folosirea ambelor căi de acces. Pentru sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), intrarea se face prin Calea 13 Septembrie, iar pentru sectoarele B, D, G, H, J( prima categorie), respectiv O, P, Q, R (a doua categorie) intrarea se face prin Bd. Națiunile Unite.

Este interzis accesul cu: sticle, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, dacă plouă, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. Produsele de la bar vor fi comercializate pe bază de jetoane.

Ultimele bilete pentru concertul de sâmbătă vor putea fi achiziționate în continuare de la punctele de vânzare autorizate, urmând ca în ziua concertului acestea să fie disponibile și la casele de bilete amplasate în Piața Constituției.

Trending