Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

U2 este cea mai bine plătită trupă!

Cei de la U2 sunt oficial, cei mai bine plătiți muzicieni din lume, potrivit unui clasament prezentat de revista Forbes. Topul, ce a fost realizat pe baza încasărilor realizate din... Continuare »
U2

Cei de la U2 sunt oficial, cei mai bine plătiți muzicieni din lume, potrivit unui clasament prezentat de revista Forbes.

Topul, ce a fost realizat pe baza încasărilor realizate din ultimele 12 luni, include 25 de artiști din întreaga lume.

U2

Astfel, pe locul întâi se află U2, care a câștigat în 2010 peste 121 de milioane de euro, în special datorită turneelui mondial ”360” care a a adus în doi ani peste 434 de milioande de euro.

Cea de-a doua poziție este ocupată de trupa Bon Jovi, care a a realizat venituri în valoare de 78 de milioane de euro, trupa fiind urmată de Elton John care a câștigat 62 de milioane anul trecut.

Lady Gaga, se află și ea în clasament, ocupând al patrulea loc, cu venituri în valoare de 56 de milioane de euro, iar pe cea de-a cincea poziție este Michael Buble, care a câștigat în 2010, 43 de milioane de euro.

 

Citește mai multe despre Bon JoviElton JohnLady GagaMichael BubleU2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Penn Badgley va fi Jeff Buckley într-un film dedicat artistului

Viața celebrului artist Jeff Buckley va fi subiectul unui film biografic, al cărui scenariu este scris de Ryan Jaffe și...

Închide