Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Trupa Helloween vine la ARTmania Festival 2011

Germanii de la Helloween vor concerta anul acesta în cadrul Festivalului ARTmania. Pionierii stilului power metal în Germania vin în Piaţa Mare din Sibiu pe 12 august 2011 pentru o... Continuare »
Helloween

Germanii de la Helloween vor concerta anul acesta în cadrul Festivalului ARTmania.

Pionierii stilului power metal în Germania vin în Piaţa Mare din Sibiu pe 12 august 2011 pentru o reprezentaţie în cadrul căreia se vor auzi printre altele și acorduri ale pieselor incluse pe cel mai recent disc lansat, "7 Sinners".

HelloweenTrupa se poate lăuda cu o experienţă de peste 25 de ani în industria muzicii, 13 albume de studio, nenumărate turnee susţinute peste tot în lume şi peste 5 milioane de albume vândute.

Festivalul ARTmania 2011 se va desfăşura în perioada 8-14 august în Piaţa Mare din Sibiu.

Cei ce şi-au confirmat prezenţa până acum sunt:

- 12 august: Tarja, Helloween şi Lacrimas Profundere
- 13 august: Lacuna Coil, Sonata Arctica şi Republica

În cadrul ediţie din acest an concertele vor avea loc în zilele de 12 şi 13 august, restul perioadei fiind alocată evenimentelor alternative.

Preţul unui bilet pentru zilele de concert este de 80 lei, iar a unui abonament pentru ambele zile este de 130 lei şi pot fi cumpărate din reţelele Eventim (Germanos, Cărtureşti etc.), Diverta, VreauBilet sau online de pe shop.artmania.ro, eventim.ro, vreaubilet.ro şi www.myticket.ro.

Helloween- Are You Metal?

Citește mai multe despre HelloweenLacuna Coiltarja
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana- Rain Rain, videoclip 3D

Loredana a lansat videoclipul 3D al piesei "Rain Rain". Clipul filmat în Statele Unite a fost regizat de acelaşi Julien...

Închide