Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Tiarra şi Abigail cântă în deschiderea concertului Lake of Tears

Publicat

pe

Tiarra
Tiarra

Trupele Tiarra şi Abigail vor cânta în deschiderea concertului celor de la Lake of Tears de la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de Project Events şi va avea loc pe 25 iunie 2011.

TiarraTiarra a debutat în 2004, iar în prezent este formată dintr-un mozaic de 8 muzicieni proveniţi din backgrounduri muzicale diferite.

Abordând un stil ce îmbină cu originalitate metalul și muzica simfonică, Tiarra a lansat până acum 2 albume, "Drama Per Musica" şi "Post Scriptum".

Tema de bază a pieselor de pe aceste două albume este dragostea, empatizând ideea de sentimente interne, de dualitate.

AbigailAbigail fondată în 1994, a devenit cunoscută grație celor două piese de pe primul album care au staţionat în topurile de la radio aproape un an. Primul material, "Sonnets" apărut în 1998 promova un stil ce combină doom-ul cu death-gothic-ul.

Anul acesta, Abigail va lansa materialul “It Is The Night I Fear” și un nou album numit “Dark Days Turned Into Blue Nights”.

 

Biletele pentru evenimentul de la Arenele Romane se pot procura de pe www.biletoo.ro şi de la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea la preţul de 100 lei în perioada 1 aprilie-24 iunie şi 120 lei pe 25 iunie.

Trending