Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

The Killers lucrează la un nou album

Solistul de la The Killers, Brandon Flowers a dezvăluit că au început să lucreze la un nou material discografic. În cadrul unui interviu acordat ieri celor de la BBC Radio... Continuare »
The Killers

Solistul de la The Killers, Brandon Flowers a dezvăluit că au început să lucreze la un nou material discografic.

The Killers

În cadrul unui interviu acordat ieri celor de la BBC Radio 1, artistul a mărturisit că deja au compus 4-5 piese, de care sunt foarte mulțumiți.

Între timp, formația va susține o serie de concerte în diferite locații din Londra, zilele acestea.

 

Citește mai multe despre The Killers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paula Seling a lansat clipul ”I Feel Free” (Video)

Paula Seling se reinventează, din nou, și abordează stilul de dance-club, foarte popular în România. Deși o cântăreață cu studii...

Închide