Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Slash va lansa un nou album!

Slash a anunțat că va începe lucrul la un nou material de studio, după ce anul trecut a lansat primul album solo din carieră. Într-un interviu acordat postului de radio... Continuare »
Myles Kennedy and Slash

Slash a anunțat că va începe lucrul la un nou material de studio, după ce anul trecut a lansat primul album solo din carieră.

Myles Kennedy and Slash

Într-un interviu acordat postului de radio Planet Rock, fostul chitarist de la Guns N 'Roses a declarat că și-a unit forţele cu Myles Kennedy, solistul formației Alter Bridge.

"Avem o grămadă de material deoarece eu și Myles am scris pe tot parcursul turneului. În luna iunie vom începe pre-producţia, în iulie ne vom ocupa de turneu, urmând ca în septembrie să reluăm lucrul deoarece ne dorim ca noul material să apară pe piață undeva în martie sau aprilie anul viitor."

Cei doi artiști au mai lucrat împreună în trecut și la piesele "Back from Cali" și "Starlight" incluse pe albumul omonim a lui Slash apărut în 2010.

Slash feat Myles Kennedy- Back from Cali

Citește mai multe despre Guns N' RosesMyles KennedySlash
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay va lansa o nouă piesă

Trupa Coldplay a anunțat că 4 iunie 2011 este data de lansare a "Every Teardrop Is A Waterfall", cel mai...

Închide