Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Slash va lansa un nou album!

Slash a anunțat că va începe lucrul la un nou material de studio, după ce anul trecut a lansat primul album solo din carieră. Într-un interviu acordat postului de radio... Continuare »
Myles Kennedy and Slash

Slash a anunțat că va începe lucrul la un nou material de studio, după ce anul trecut a lansat primul album solo din carieră.

Myles Kennedy and Slash

Într-un interviu acordat postului de radio Planet Rock, fostul chitarist de la Guns N 'Roses a declarat că și-a unit forţele cu Myles Kennedy, solistul formației Alter Bridge.

"Avem o grămadă de material deoarece eu și Myles am scris pe tot parcursul turneului. În luna iunie vom începe pre-producţia, în iulie ne vom ocupa de turneu, urmând ca în septembrie să reluăm lucrul deoarece ne dorim ca noul material să apară pe piață undeva în martie sau aprilie anul viitor."

Cei doi artiști au mai lucrat împreună în trecut și la piesele "Back from Cali" și "Starlight" incluse pe albumul omonim a lui Slash apărut în 2010.

Slash feat Myles Kennedy- Back from Cali

Citește mai multe despre Guns N' RosesMyles KennedySlash
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay va lansa o nouă piesă

Trupa Coldplay a anunțat că 4 iunie 2011 este data de lansare a "Every Teardrop Is A Waterfall", cel mai...

Închide