Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Rush are cel mai bun spectacol live din lume

Trupa Rush a fost votată ca fiind formația cu cea mai bună prestație live din lume, potrivit unui clasament realizat de revista MusicRadar. În urma votării, se pare că spectacolele... Continuare »
Rush

Trupa Rush a fost votată ca fiind formația cu cea mai bună prestație live din lume, potrivit unui clasament realizat de revista MusicRadar.

În urma votării, se pare că spectacolele de rock progresiv sunt cele mai atractive, printre preferații publicului fiind prezenți cei de la Porcupine Tree, Dream Theater, Muse.

Rush

Iată topul celor mai bune prestații live, realizat de revista MusicRadar pe baza voturilor oferite de cititori:

1. Rush
2. Iron Maiden
3. Guns n’Roses
4. Porcupine Tree
5. Dream Theater
6. Muse
7. AC/DC
8. Metallica
9. U2
10. Rammstein
11. Foo Fighters
12. Roger Waters
13. Bon Jovi
14. Radiohead
15. Rage Against the Machine
16. Bruce Springsteen
17. Rolling Stones
18. Green Day
19. Paul McCartney
20. Aerosmith
21. Pendulum
22. Black Keys
23. Machine Head
24. Journey

 

Citește mai multe despre AC/DCAerosmithBon JoviBruce SpringsteenFoo FightersGreen DayGuns N' RosesIron MaidenJourneyMachine HeadMetallicaMusePaul McCartneyRadioheadRammsteinRoger WatersRushThe Rolling StonesU2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce trece de la ritmuri tribale nebune la soul R&B clasic în noul single

Beyonce a lansat un nou single, intitulat „Best Thing I Never Had”, extras de pe viitorul album, ”4”, ce va...

Închide