Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Rock the City vs B'Estfest

Începutul lunii viitoare, mai exact perioada 1-3 iulie, aduce în Bucureşti două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, B'Estfest și Rock the City. Publicul bucureştean se va... Continuare »
Rock the City vs B'Estfest

Începutul lunii viitoare, mai exact perioada 1-3 iulie, aduce în Bucureşti două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, B'Estfest și Rock the City.

Publicul bucureştean se va vedea pus în faţa unor alegeri foarte grele, întrucât ambele evenimente au aliniat la start nume mari ale industiriei muzicale.

Rock the City vs B'Estfest

Astfel, pe 1 iulie se vor bate The Prodigy şi Therapy? din partea Rock the City cu Flogging Molly şi Skunk Anansie din tabăra B'Estfest.

Ziua a doua îi pune faţă în faţă pe Mike and The Mechanics, Sabaton şi BooN de la Rock the City cu Asian Dub Foundation, Mika şi Lamb, reprezentanţii B'Estfest.

Ambele festivaluri au lăsat pentru final numele cele mai grele, astfel Rock the City iese la înaintare cu veteranii Judas Priest, Whitesnake şi Hatebreed, pe când tabăra adversă îi aruncă în ring pe mai tinerii Pendulum, Nero şi Hadouken!, într-o bătălie în care metalul întâlnește muzica electronică.

Din păcate vremea nu se anunţă prea prietenoasă cu iubitorii de muzică în următoarele 3 zile. Tot ce putem spera este ca prestaţiile scenice ale artiştilor şi activităţile pregătite de organizatori să îi facă pe cei prezenţi în Piaţa Constituției sau în B'Estfest Park să uite de frigul anormal pentru această perioadă a anului.

Vremea bestfest 2011

sursa: www.accuweather.com

 

 

Citește mai multe despre MikaThe Prodigy
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Smashing Pumpkins a realizat un scurt metraj pentru piesa ”Owata”

Smashing Pumpkins a ales să nu promoveze piesa ”Owata” prin lansarea unui videoclip obișnuit. În schimb, trupa a colaborat cu...

Închide