Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Rock the City s-a mutat în Piața Constituției

Publicat

pe

Organizatorii au anunțat că Festivalul Rock the City revine în locația inițială (anunțată în luna martie) și anume Piața Constituției.

Afis Rock the City 2011

"Schimbarea locaţiei a survenit în urma unor activităţi suplimentare pe care le vom propune publicului. În fiecare zi de festival, în Piaţa Constituţiei, înainte de programul de concert, va avea loc o reprezentaţieauto cu maşina Lancer EVO 10 care a participat la Campionatul Naţional de Raliu. Totodată, publicul va avea ocazia pe perioada festivalului să beneficieze de un test drive cu maşinile din categoria Mitsubishi Lancer Evolution Street", se arată în comunicatul emis de D&D East Entertainment.

Rock the City se va desfășura îne perioada 1-3 iulie, iar line-up-ul anunțat pănă acum este format din Judas Priest, Whitesnake, Mike & The Mechanics, Prodigy, Papa Roach, Hatebreed , Therapy, Trooper, Monarchy, VooDoo și Metrock

Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și sunt 125 lei (Normal Circle) / 185 lei (Golden Circle) – pentru o zi, iar abonamentul este 180 lei (Normal Circle) / 280 lei (Golden Circle)

Trending