Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Red Hot Chili Peppers lansează albumul "I'm With You" în august!

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat că 29 august 2011 este data în care va apărea în magazine cel de-al 10-lea album din cariera lor. Dacă inițial... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat că 29 august 2011 este data în care va apărea în magazine cel de-al 10-lea album din cariera lor.

Dacă inițial era așteptat sub numele de "Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" -titlu inspirat dintr-un vis, albumul va ieși pe piață intitulându-se simplu "I'm With You".

Red Hot Chili Peppers

Apariția materialului produs de Rick Rubin, un frecvent colaborator de-al trupei, va fi precedată de lansarea pe 18 iulie a primei piese de pe disc "The Adventures Of Raindance Maggie".

"I'm With You" este primul album de la "One Hot Minute" (1995), realizat fără chitaristul John Frusciante. El a părăsit trupa în 2009, fiind înlocuit de Josh Klinghoffer, fostul chitarist de la Warpaint.

Până acum formația a confirmat doar datele concertelor din Brazilia, Japonia şi Hong Kong, pentru Europa și America de Nord nefiind încă nimic programat.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Atenție la biletele contrafăcute la concertul Scorpions!!

Trupa Scorpions își va lua adio de la publicul român printr-un concert ce va avea loc 9 iunie 2011 la...

Închide