Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Red Hot Chili Peppers lansează albumul "I'm With You" în august!

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat că 29 august 2011 este data în care va apărea în magazine cel de-al 10-lea album din cariera lor. Dacă inițial... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Americanii de la Red Hot Chili Peppers au anunțat că 29 august 2011 este data în care va apărea în magazine cel de-al 10-lea album din cariera lor.

Dacă inițial era așteptat sub numele de "Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head" -titlu inspirat dintr-un vis, albumul va ieși pe piață intitulându-se simplu "I'm With You".

Red Hot Chili Peppers

Apariția materialului produs de Rick Rubin, un frecvent colaborator de-al trupei, va fi precedată de lansarea pe 18 iulie a primei piese de pe disc "The Adventures Of Raindance Maggie".

"I'm With You" este primul album de la "One Hot Minute" (1995), realizat fără chitaristul John Frusciante. El a părăsit trupa în 2009, fiind înlocuit de Josh Klinghoffer, fostul chitarist de la Warpaint.

Până acum formația a confirmat doar datele concertelor din Brazilia, Japonia şi Hong Kong, pentru Europa și America de Nord nefiind încă nimic programat.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Atenție la biletele contrafăcute la concertul Scorpions!!

Trupa Scorpions își va lua adio de la publicul român printr-un concert ce va avea loc 9 iunie 2011 la...

Închide