Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

R. Kelly- Radio Message, videoclip nou

R. Kelly a lansat videoclipul piesei "Radio Message", extrasă de pe albumul "Love Letter". Videoclipul urmărește monologul artistului copleșit de vină, ce încearcă prin intermediul unui mesaj dat la radio... Continuare »
R Kelly- Radio Message

R. Kelly a lansat videoclipul piesei "Radio Message", extrasă de pe albumul "Love Letter".

Videoclipul urmărește monologul artistului copleșit de vină, ce încearcă prin intermediul unui mesaj dat la radio să-și înduplece iubita ce l-a părăsit.

Înainte de lansarea melodiei R. Kelly a declarat: "Este o melodie specială pentru mine, foarte puternică, mai ales pentru că eu chiar încerc să îmi conving iubita să se întoarcă, așadar am scris această melodie, voi face un videoclip, le voi lansa și voi vedea ce se întâmplă.".

În prezent, cântărețul se află în plin turneu de promovare a noului său album ce a intrat după lansare direct pe poziția a șasea în Billboard 200.

R. Kelly- Radio Message

Citește mai multe despre R Kelly
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
B’ESTFEST Summer Camp anunță noi surprize!

Organizatorii B’ESTFEST Summer Camp vor transforma islazul comunei Tunari într-o adevărată tabără de vancanță. Astfel, în zona Playground va fi...

Închide