Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Paula Seling a lansat clipul ”I Feel Free” (Video)

Paula Seling se reinventează, din nou, și abordează stilul de dance-club, foarte popular în România. Deși o cântăreață cu studii muzicale și cu o voce foarte buna, Paula Seling nu... Continuare »
Paula Seling

Paula Seling se reinventează, din nou, și abordează stilul de dance-club, foarte popular în România. Deși o cântăreață cu studii muzicale și cu o voce foarte buna, Paula Seling nu a reușit de-alungul carierei să-și găsească un stil care să se potrivească cu personalitatea ei, dar care să aibă în același timp un succes în masă, de lună durată.

Paula Seling

Noul single, ce se intitulează ”I Feel Free”, pentru care a fost realizat videoclipul, este compus de producătorul și compozitorul grec Dimitris Kontopoulos.

În noul clipul, filmat în Paris și la București, Paula Seling apare alături de actorul Lari Georgescu și dansează împreună cu trupa de streed dance Funky Fresh.

Citește mai multe despre Paula Seling
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Poți cumpăra bilete cu 25% mai ieftine la Lake Of Tears!

Cei care vor să meargă la concertul Lake Of Tears și nu au achiziționat încă bilete au parte de o...

Închide