Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Paula Seling a lansat clipul ”I Feel Free” (Video)

Paula Seling se reinventează, din nou, și abordează stilul de dance-club, foarte popular în România. Deși o cântăreață cu studii muzicale și cu o voce foarte buna, Paula Seling nu... Continuare »
Paula Seling

Paula Seling se reinventează, din nou, și abordează stilul de dance-club, foarte popular în România. Deși o cântăreață cu studii muzicale și cu o voce foarte buna, Paula Seling nu a reușit de-alungul carierei să-și găsească un stil care să se potrivească cu personalitatea ei, dar care să aibă în același timp un succes în masă, de lună durată.

Paula Seling

Noul single, ce se intitulează ”I Feel Free”, pentru care a fost realizat videoclipul, este compus de producătorul și compozitorul grec Dimitris Kontopoulos.

În noul clipul, filmat în Paris și la București, Paula Seling apare alături de actorul Lari Georgescu și dansează împreună cu trupa de streed dance Funky Fresh.

Citește mai multe despre Paula Seling
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Poți cumpăra bilete cu 25% mai ieftine la Lake Of Tears!

Cei care vor să meargă la concertul Lake Of Tears și nu au achiziționat încă bilete au parte de o...

Închide