Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Pachete Meet & Greet pentru fanii trupei Lake Of Tears

Publicat

pe

Echipa Project Events, organizatorii evenimentului au pus de astăzi în vânzare 20 de pachete Meet & Greet, special pentru fanii trupei Lake Of Tears.

Fiecare pachet include: fotografie cu membrii trupei, afiş cu autograf, precum şi acces la petrecerea organizată pentru membrii trupei după terminarea show-ului.

Preţul unui asemenea pachet este de 200 de lei. Aceste pachete pot fi achiziţionate doar sunând la 0758 388 388 sau trimiţând un e-mail la dumitru.ş[email protected].

Cei ce şi-au achiziţionat deja bilete pentru concert nu au de ce să fie dezamăgiţi, pentru că plătind diferenţa, biletul simplu se poate schimba cu unul Meet & Greet. Acest lucru se poate face numai prin intermediul datelor de contact mai sus menţionate.

Concertul Lake of Tears ce avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane face parte din turneul de promovare a albumului "ILL WILL" şi va fi deschis de trupele Tiarra şi Abigail.

Biletele pentru evenimentul de la Arenele Romane se pot procura de pe www.biletoo.ro şi de la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea la preţul de 100 lei în perioada 1 aprilie-24 iunie şi 120 lei pe 25 iunie.

Trending