Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Nick Warren şi Tiga primele confirmări la Peninsula 2011!

Organizatorii Festivalului Peninsula 2011 au anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului că Nick Warren şi Tiga sunt primele nume ce vor fi prezente pe scena de la Târgu Mureş.... Continuare »

Organizatorii Festivalului Peninsula 2011 au anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului că Nick Warren şi Tiga sunt primele nume ce vor fi prezente pe scena de la Târgu Mureş.

Nick Warren este considerat unul dintre fondatorii curentului house în Marea Britanie.

A debutat mixând la platanele unui club din Bristol și la scurt timp a devenit DJ-ul proiectului Massive Attack.

În prezent activează împreună cu Jody Wisternoff  în proiectul de progressive house Way Out West și în paralel se ocupă și de cariera sa solo.

Britanicul a mai mixat în România la Bucureşti, Iaşi şi Galaţi, iar anul acesta va oferi o reprezentație live pe 27 august la Târgu Mureș.

Nick Warren

Tiga este unul dintre cei mai apreciați DJ ai Canadei, lansând până acum două albume de succes.

“Sexor”, primul său album apărut în 2006 a fost bine primit de critici, primind în 2007 premiul pentru “Cel mai bun album dance al anului” la Juno Award.

Nici Dj-ul canadian nu se află în premieră în România, anul trecut mixând la Simian Mobile Disco. La Peninsula, fanii îl pot asculta pe 28 august în ultima zi de festival.

Tiga
Informații suplimentare vor apărea în curând.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Richie Sambora revine în turneu alături de Bon Jovi!

Chitaristul Richie Sambora a ieșit de la dezintoxicare, unde a fost internat pentru dependenţa sa de alcool şi se va...

Închide