Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Nick Warren şi Tiga primele confirmări la Peninsula 2011!

Organizatorii Festivalului Peninsula 2011 au anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului că Nick Warren şi Tiga sunt primele nume ce vor fi prezente pe scena de la Târgu Mureş.

Nick Warren este considerat unul dintre fondatorii curentului house în Marea Britanie.

A debutat mixând la platanele unui club din Bristol și la scurt timp a devenit DJ-ul proiectului Massive Attack.

În prezent activează împreună cu Jody Wisternoff  în proiectul de progressive house Way Out West și în paralel se ocupă și de cariera sa solo.

Britanicul a mai mixat în România la Bucureşti, Iaşi şi Galaţi, iar anul acesta va oferi o reprezentație live pe 27 august la Târgu Mureș.

Nick Warren

Tiga este unul dintre cei mai apreciați DJ ai Canadei, lansând până acum două albume de succes.

“Sexor”, primul său album apărut în 2006 a fost bine primit de critici, primind în 2007 premiul pentru “Cel mai bun album dance al anului” la Juno Award.

Nici Dj-ul canadian nu se află în premieră în România, anul trecut mixând la Simian Mobile Disco. La Peninsula, fanii îl pot asculta pe 28 august în ultima zi de festival.

Tiga
Informații suplimentare vor apărea în curând.

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Richie Sambora revine în turneu alături de Bon Jovi!

Chitaristul Richie Sambora a ieșit de la dezintoxicare, unde a fost internat pentru dependenţa sa de alcool şi se va...

Închide