Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Narcotango, demonstrație de muzică și dans la București!

Publicat

pe

Narcotango- afis concert
Narcotango- afis concert

Narcotango- afis concertNarcotango, trupa argentiniană de electric tango va reveni în România pentru un spectacol inedit pe 12 iulie 2011 la Teatrul de Vară din Herăstrău.

Argentinienii au pregătit pentru publicul român o demonstrație de tango cu momente de dans, efecte vizuale și invitați surpriză.

Povestea Narcotango a debutat în anul 2000, când Carlos Libedinsky, directorul scolii de muzică Tademus, a experimentat tangoul, gen muzical ce i-a influențat radical cariera muzicală mai târziu.

Intensitatea atmosferei de milonga, noile forme de expresie pe care dansatorii le căutau prin dans şi noua generaţie de pe scena Buenos Airesului i-au trezit acestuia dorința de a restabili o legătură între tangoul tradiţional şi cel actual.

Trupa a primit două nominalizări la premiile Latin Grammy în 2009 și una în 2010, odată cu lansarea albumului "Limanueva".

Carlos Libedinsky (bandoneón), Mariano Castro (clape), Marcelo Toth (chitară), Fernando del Castillo (tobe) și Juan Pablo Maicas (bas) au lansat până acum cinci albume de studio.

Biletele pentru acest spectacol se găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, Flanco, Unirea şi online, pe bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro şi myticket.ro, la prețul de 100 de lei.

Trending