Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Metallica lucrează la un nou album cu Rick Rubin

Se pare că Metallica va realiza un nou album alături de producătorul Rick Rubin. Potrivit Billboard.com, Rick Rubin a declarat că s-a întâlnit cu Lars Ulrich în San Francisco pentru... Continuare »
Rick Rubin

Rick Rubin

Se pare că Metallica va realiza un nou album alături de producătorul Rick Rubin.

Potrivit Billboard.com, Rick Rubin a declarat că s-a întâlnit cu Lars Ulrich în San Francisco pentru a discuta viziunea și direcția unui nou material discografic, despre care nu se cunosc alte detalii.

Rick Rubin

Rick Rubin

În prezent, Rubin este ocupat și cu producerea celui mai recent disc semnat Red Hot Chili Peppers, ce se intitulează ”I’m With You” si care va avea lansarea pe data de 30 august.

Rubin a ținut să vorbească despre noul baterist al formației Red Hot Chili Peppers, pe care l-a plăcut foarte mult. ”Josh Klinghoffer este fantastic. El a mai cântat cu John Frusciante de-alungul anilor și a fost chiar și în turneu cu trupa, deci era deja o extensie a grupului. Red Hot Chili Peppers sună pe noul album așa cum nu a mai sunat niciodată”, mărturisește producătorul.

 

Citește mai multe despre MetallicaRed Hot Chili Peppers
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beyonce a concertat în Franța – Vezi înregistrări de la spectacol

Beyonce a susținut aseară un concert în Nice, Franța, în cadrul căruia a făcut cover după Queen și Kings Of...

Închide