Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Madonna lucrează la un nou album

Madonna se pregătește să intre în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album, începând de luna viitoare. Anunțul a fost făcut de managerul artistei, Guy Oseary, care... Continuare »
Madonna

Madonna se pregătește să intre în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album, începând de luna viitoare.

Anunțul a fost făcut de managerul artistei, Guy Oseary, care a postat o serie de mesaje pe pagina sa de twitter, printre care menționează că Madonna este plină de creativitate și abia așteaptă să-și pună în practică ideile împreună cu producătorii.

Madonna

Evident, acest anunț a dat naștere unei avalanșe de întrebări din partea fanilor legate de un viitor turneu, la care managerul a răspuns foarte direct și concis ”Știți foarte bine cum funcționează lucrurile..mai întâi apare albumul, apoi începe turneul.”

 

Citește mai multe despre Madonna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la Narcotango se ieftinesc

Trupa Narcotango va veni în România pentru un show plin de pasiune şi efecte vizuale pe 12 iulie 2011 la...

Închide