Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kasabian, Within Temptation și Borgore în line-up-ul Peninsula 2011

Publicat

pe

Kasabian la Peninsula 2011
Kasabian la Peninsula 2011

Kasabian, Within Temptation și Borgore se alătură lui Nick Warren și Tiga pe afișul Festivalului Peninsula, ce se transformă începând cu acest an în Tuborg Green Fest Peninsula.

Alăturarea celor două concepte vine să întărească esența festivalului, calitatea evenimentului și prețurile biletelor ce rămân aceleași ca și anul trecut.

Kasabian la Peninsula 2011

Astfel, Tuborg Green Fest Peninsula 2011 va avea loc în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureș în perioada 25-28 august.

Timp de 4 zile, Ardealul va răsuna în vibrațiile concertelor celor peste 70 de nume promise de organizatori pentru acest eveniment.

Pe 26 august cei de la Kasabian sunt așteptați pe scena de la Târgu Mureș. Grupul de indie rock promite să includă în recitalul lor câteva piese interesante, printre care și hit-ul "Vlad, the Impaler".

Seara de 28 august a festivalului va fi animată de olandezii de la Within Temptation ce se vor auzi în premieră prin glasul solistei Sharon den Adel ce va interpreta melodiile de pe cel mai nou album, "The Unforgiving", vândut deja în peste 100.000 de copii în întreaga lume.

Israelianul Asaf Borger, aka Borgore va împărți scena cu Within Temptation în ultima zi de festival, când va încinge platanele spre deliciul fanilor de dubstep.

Muzică nouă

Asking Alexandria cântă cu Within Temptation pe piesa "Faded Out"

Colaborarea finalului de primăvară este cea dintre Asking Alexandria şi Within Temptation, pe piesa "Faded Out". Nu ştiam că vocea lui Danny Worsnop putea suna aşa bine alături de cea a lui Sharon Den Adel. Melodia se ascultă în articol, unde găsiţi şi un videoclip în care apar ambele trupe.

Publicat

pe

Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out
Videoclip Asking Alexandria Within Temptation Faded Out │ FOTO: Asking Alexandria

Asking Alexandria lansase deja piesa "Faded Out" cu ceva vreme în urmă, dar acum a refăcut track-ul astfel încât să o includă şi pe Sharon Den Adel, solista Within Temptation. Această compoziţie va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Retaliators", o creaţie Better Noise care apare în toamna lui 2022. Câteva momente sunt memorabile în această piesă. Începem cu acea chiară care "miaună" foarte plăcut pentru urechile noastre, amintind de un sample de dubstep.

Apoi e porţiunea când Sharon intră total neaşteptat pe piesă, cu estetica unui star rock din anii '80. Şi nu uităm de partea în care Danny Worsnop pare a îşi pierde respiraţia după ce accelerează flow-ul foarte mult. Îl auzim şi cu vocalize lungi şi cântat curat mai mult decât de obicei. În clip apare o relaţie disfuncţională, în care doi parteneri trăiesc o relaţie complet alienată de lumea normală.

Clipul a fost regizat de Michael Lombardi şi este un derivat din popularul serial Apple TV+, "Severance". Acolo o serie de personaje trăznite au o operaţie pe creier, care le separa eu-ul de la muncă de cel de acasă.

Asking Alexandria se află acum în turneu în Statele Unite alături de trupă nominalizată la Grammy Nothing More. Grupul britanic a lansat recent EP-ul "Never Gonna Learn", denumit după al doilea single de pe albumul său apreciat din 2021, "See What's On th eInside". A lansat şi o piesă în colaborare cu Maria Brink, solista trupei In This Moment.

Within Temptation a lansat în 2021 piesa "Shed My Skin", după ce lansase "The Purge", iar pe ambele a inclus elemente de rock alternativ şi multiple influenţe electronice. Grupul olandez de metal simfonic a lansat ultimul album în 2019, "Resist" combinând metal-ul alternativ cu cel simfonic. Formaţia este aşteptată pe 26 august la festivalul WTF - Way Too Far Rock Festival 2022 la Bistriţa, alături de Gotthard, Evergrey, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz.

Citește în continuare

Trending