Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

John Lennon și Paul McCartney au fost la un pas de reuniune în anii ’70

Se pare că John Lennon și Paul McCartney au fost foarte aproape de o reuniune, în anii ’70, relatează site-ul rocknewsdesk.com. Cei doi s-au întâlnit într-o seară în New York... Continuare »
John Lennon & Paul McCartney (The Beatles)

Se pare că John Lennon și Paul McCartney au fost foarte aproape de o reuniune, în anii ’70, relatează site-ul rocknewsdesk.com.

Cei doi s-au întâlnit într-o seară în New York și au discutat posibilitatea de a accepta oferta venită din partea producătorului Lorne Michaels. Acesta le-a oferit 3000 de dolari celor doi artiști dacă se reunesc în direct în cadrul emisiunii Saturday Night Live și susțin un spectacol.

John Lennon & Paul McCartney (The Beatles)

Însă, se pare că cei doi se simțeau atât de bine în seara respectivă, încât au decis că nu vor să ”muncească” ci să se relaxeze. Astfel, Lennon și McCartney nu s-au reunit pe scenă, dar au petrecut o seară excelentă împreună, ca prieteni.  

Citește mai multe despre John LennonPaul McCartneyThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera în colaborare cu Maroon 5

Christina Aguilera va cănta alături de Maroon 5 noul single al grupului. Astfel, Artista și solistul formației, Adam Levine, vor...

Închide