Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

John Lennon rușinat de perioada în care milita pentru pace!?

Se pare că fostul membru The Beatles, John Lennon s-a schimbat extrem de mult începând cu anul 1979, potrivit declarațiilor date de ultimul său asistent, Fred Seaman, care a lucrat... Continuare »
John Lennon / sursa foto Lonnon Photo Archive - Yoko Ono

John Lennon / sursa foto Lonnon Photo Archive - Yoko Ono

Se pare că fostul membru The Beatles, John Lennon s-a schimbat extrem de mult începând cu anul 1979, potrivit declarațiilor date de ultimul său asistent, Fred Seaman, care a lucrat pentru artist până la finele anului 1980, când Lennon a fost ucis.

John Lennon / sursa foto Lonnon Photo Archive - Yoko Ono

John Lennon / sursa foto Lonnon Photo Archive - Yoko Ono

Seaman a fost intervievat de Seth Swirsky, care a realizat cel mai recent documentar despre trupă, intitulat ”Beatles Stories” și a dezvăluit că Lennon devenise în ultima perioadă un suporter acerb al Partidului Republican. În plus, Lennon i-a oferit sprijinul său lui Reagan în campania electorală, deși Reagan a fost cel care a dat ordinul Gardei Naționale să-i risipească pe tinerii care susțineau demonstrații pentru pace în Berkeley.

În ultima perioadă Lennon nu mai era acel militant pentru pace și iubire pe care fanii îl admirau. ”Devenise o persoană foarte diferită față de perioadă în care a compus piesa ”Imagine”. În 1979 reflecta asupra persoanei sale și se simțea rușinat de naivitatea pe care considera că a avut-o până atunci”, declară Fred Seaman.

 

Citește mai multe despre John LennonThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rock the City vs B'Estfest

Începutul lunii viitoare, mai exact perioada 1-3 iulie, aduce în Bucureşti două dintre cele mai mari festivaluri de muzică din...

Închide