Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Informații pentru cei ce merg la concertul Suede

Suede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de One Event și face parte din cadrul turneului de reunire... Continuare »
Suede- Afis eveniment

Suede- Afis evenimentSuede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de One Event și face parte din cadrul turneului de reunire al trupei după o pauză de 7 ani.

Porțile Arenelor Romane vor fi deschise la ora 18:00, accesul fiind permis fie prin Parcul Carol fie prin strada Cuțitul de Argint Nr. 26.

DJ Leo se va ocupa de încălzirea publicului cu un set-list din zona stilului “british-alternative” a anilor ’90 dar și cu “hit-uri” ale ultimilor ani din zona indie.

În deschiderea evenimentului pe scenă va urca începând cu ora 19:30 trupa The Mono Jacks.
Formația s-au format în anul 2008 la inițiativa lui Doru Trascau de la AB4 și este cunoscută pentru piesele ''Maria'', ''Come Back Girl'', ''Push The Pedal'' și ''We’re All Getting Older'', toate ajunse pe primele poziții ale topurilor alternative autohtone.

În prezent, Doru Trascau (voce, chitară), Florin Vasile (chitară, voce), Alex Voicu (bas) și Dorian Cazacu (tobe) se află în turneul național de pomovare a albumului lor de debut "Now In Stereo" și vor avea două reprezentații în această vară, la cele mai importante festivaluri din sud-estul Europei – Exit în Serbia și Sziget în Ungaria.

Este interzis accesul cu: sticle, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, dacă plouă, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.

Biletele sunt disponibile la preţurile: 130, 160 şi 180 lei în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti și online pe eventim.ro.

Copii de până la 12 ani însoțiți de un adult au intrarea liberă.

Citește mai multe despre SuedeThe Mono Jacks
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse lucrează la un nou album fără solistul Matt Bellamy

Chris Wolstenholme, basistul de la Muse, a anunțat că trupa a început lucrul la un nou material de studio fără...

Închide