Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Informații pentru cei ce merg la concertul Suede

Suede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de One Event și face parte din cadrul turneului de reunire... Continuare »
Suede- Afis eveniment

Suede- Afis evenimentSuede va concerta pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este organizat de One Event și face parte din cadrul turneului de reunire al trupei după o pauză de 7 ani.

Porțile Arenelor Romane vor fi deschise la ora 18:00, accesul fiind permis fie prin Parcul Carol fie prin strada Cuțitul de Argint Nr. 26.

DJ Leo se va ocupa de încălzirea publicului cu un set-list din zona stilului “british-alternative” a anilor ’90 dar și cu “hit-uri” ale ultimilor ani din zona indie.

În deschiderea evenimentului pe scenă va urca începând cu ora 19:30 trupa The Mono Jacks.
Formația s-au format în anul 2008 la inițiativa lui Doru Trascau de la AB4 și este cunoscută pentru piesele ''Maria'', ''Come Back Girl'', ''Push The Pedal'' și ''We’re All Getting Older'', toate ajunse pe primele poziții ale topurilor alternative autohtone.

În prezent, Doru Trascau (voce, chitară), Florin Vasile (chitară, voce), Alex Voicu (bas) și Dorian Cazacu (tobe) se află în turneul național de pomovare a albumului lor de debut "Now In Stereo" și vor avea două reprezentații în această vară, la cele mai importante festivaluri din sud-estul Europei – Exit în Serbia și Sziget în Ungaria.

Este interzis accesul cu: sticle, cutii de băutură, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, dacă plouă, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.

Biletele sunt disponibile la preţurile: 130, 160 şi 180 lei în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti și online pe eventim.ro.

Copii de până la 12 ani însoțiți de un adult au intrarea liberă.

Citește mai multe despre SuedeThe Mono Jacks
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse lucrează la un nou album fără solistul Matt Bellamy

Chris Wolstenholme, basistul de la Muse, a anunțat că trupa a început lucrul la un nou material de studio fără...

Închide