Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Guano Apes vine la Tuborg Green Fest Peninsula 2011

Guano Apes va fi prezentă la Tuborg Green Fest Peninsula, potrivit site-ului oficial al evenimentului. Trupa germană, ce se află pentru a doua oară în România, va concerta chiar în... Continuare »
Guano Apes

Guano Apes va fi prezentă la Tuborg Green Fest Peninsula, potrivit site-ului oficial al evenimentului.

Guano Apes

Trupa germană, ce se află pentru a doua oară în România, va concerta chiar în prima zi de festival. Guano Apes va interpreta piesele de pe noul album, intitulat ”Bel Air”, în cadrul spectacolul pe care-l susține la Tuborg Green Fest Peninsula, pe data de 25 august.

Tot pe site-ul evenimentului se mai precizează faptul că trupa Grimus promite un concert incendiar, mai ales că va cânta piesele de pe ultimul album, ”Egretta”, ce va fi lansat abia în luna octombrie.

Guano Apes - You Can't Stop Me

Ediția de anul acesta Tuborg Green Fest Peninsula se desfășoară în perioada 25 – 28 august lângă Complexul de Agrement Weekend din Târgu Mureş.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și au următoarele prețuri și promoții:

Abonamentele au următoarele prețuri:

- în perioada 15 iunie- 15 iulie- 179 lei
- în perioada 15 iunie- 15 iulie- 159 lei (pentru elevii ce dau anul acesta examenul de Bacalaureat şi dovedesc acest lucru cu actul de identitate şi carnetul de elev)
- în perioada 16 iulie- 24 august- 199 lei
- în perioada 16 iulie-19 august- 169 lei (pentru posesorii de STUDCARD)
- 25 august- 240 lei

Biletele de o zi au următoarele prețuri:

- în perioada 15 iunie- 24 august- 80 lei
- 25 august- 100 lei

 

Citește mai multe despre Grimus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi imagini din cartea ”On Board Flight 666” – Iron Maiden (Galerie foto)

Fotograful oficial al trupei Iron Maiden, John McMurtrie, a realizat o compilație de fotografii, initulată ”On Board Flight 666”, ce...

Închide