Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Groove ON – alternative stage, biciclete Stevens și echipamente de ciclism Zakudo la B’ESTFEST Summer Camp!

Publicat

pe

Groove ON la B'Estfest
Groove ON la B'Estfest

Groove ON- alternative stage este o zonă octogonală amenajată în cadrul B'Estfest Summer Camp de echipa Groove ON Radio. Aici publicul se va putea relaxa în hamac ascultând cele mai variate ritmuri de jazz, funk, broken-beat, reggae, idm, breakbeat, DNB, electro sau hip-hop într-o serie de jam sessions şi mix-uri revigorante.

Tot aici va exista şi o zonă de workshopuri şi ateliere ale unor artişti plastici ce vor prezenta live publicului tehnici de lucru.

Groove ON la B'Estfest

În zona de Bazzar vor fi disponibile atât biciclete Stevens cât şi echipamentele de ciclism, pantaloni, tricouri, jachete, mănuşi, şosete şi încălţăminte, marca Zakudo.

Cyclingul este la ora actuală unul dintre cele mai practicate sporturi la nivel global. Acesta înseamnă în primul rând un stil de viaţă sănătos şi pe deasupra şi prietenos cu mediul înconjurător.

În România, acest fenomen a început să capete o amploare din ce în ce mai mare, nu numai ca activitate de agrement, antrenament fizic şi sănătate ci şi ca modalitate de transport.

B’ESTFEST Summer Camp se va desfăşura în perioada 1-3 iulie 2011 pe islazul comunei Tunari la doar zece minute de Piaţa Presei Libere.

Comentează

Trending