Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Concertul trupelor Opeth și Katatonia la București a fost anulat!

Cele două trupe suedeze Opeth și Katatonia au anunțat astăzi pe site-urile lor oficiale că nu vor mai susține concertul din România programat pentru pe 5 iunie 2011 la Arenele... Continuare »
Concert-Opeth si Katatonia

Cele două trupe suedeze Opeth și Katatonia au anunțat astăzi pe site-urile lor oficiale că nu vor mai susține concertul din România programat pentru pe 5 iunie 2011 la Arenele Romane din București.

Concert-Opeth si Katatonia

Cele două formații au postat același mesaj:

"Cu adânc regret va anunțăm că a trebuit să anulăm show-ul programat la București pe 5 iunie datorită neîndeplinirii unor condiții economice prevăzute în contract.

Momentan sunt făcute demersuri intense pentru reprogramarea evenimentului, însă cu mai multe informații vom reveni în curând.

Între timp sugerăm celor ce și-au achiziționat bilete să meargă la punctele de vânzare pentru returnarea contravalorii".

Citește mai multe despre KatatoniaOpeth
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings Of Leon- Back To South (videoclip nou)

Trupa Kings Of Leon a lansat astăzi videoclipul piesei "Back To South", single inclus pe albumul "Come Around Sundown", apărut...

Închide