Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Lake Of Tears – info si detalii acces

Publicat

pe

Lake Of Tears- Afis eveniment
Lake Of Tears- Afis eveniment

Lake Of Tears- Afis evenimentSâmbătă, 25 iunie, va urca pe scena Arenelor Romane trupa Lake Of Tears, care promovează noul album ”ILL WILL”.

Accesul către Arenele Romane se poate face prin parcul Carol (intrarea principală din rondul Carol) sau din strada Cuțitul de Argint, nr. 26.

Mijloacele de transport în comun care ajung până la locație sunt: Metroul – Eroii Revoluției, Tineretului – M2, Tramvaiul 7 – Dr. Istrati.

Publicul va putea intra începând cu ora 18.00, iar trupele din deschidere, Tiarra și Abigail, vor începe să cânte la ora 19.00, până la 21.00 când vor urca pe scenă cei de la Lake Of Tears.

Vă reamintim că la Arenele Romane nu puteți intra cu: sticle, bidoane de plastic,conserve,artificii,bannere susținute de tije metalice sau de lemn, spray0uri, scaune, arme, bauturi, mancare, obiecte dontondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparte de înregistrare audio-video și umbrele.

Potrivit prognozei meteo, există posibilitatea unor averse de ploaie în ziua concertului, astfel că vă recomandăm să vă luați la voi pelerine de ploaie!

 

Trending