Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Concertul Amy Winehouse de la București este ANULAT!

În urma incidentului de la Belgrad, când Amy Winehouse s-a prezentat în fața publicului în stare de ebrietate, reprezentanții artistei au anunțat inițial anularea următoarelor concerte, iar acum revin asupra... Continuare »
Amy Winehouse- Afis eveniment

În urma incidentului de la Belgrad, când Amy Winehouse s-a prezentat în fața publicului în stare de ebrietate, reprezentanții artistei au anunțat inițial anularea următoarelor concerte, iar acum revin asupra deciziei și anulează întregul turneu european.

”Amy Winehouse anulează toate aparițiile programate în cadrul turneului său. Întreaga echipă va face tot ce se poate pentru a o ajuta să-și revină în cea mai bună formă. Îi vom acorda oricât timp are nevoie pentru ca acest lucru să se întâmple”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții artistei.

Amy Winehouse- Afis eveniment

Concertul lui Amy Winehouse la București ar fi trebuit să aibă loc pe data de 15 august, la stadionul Iolanda Balaș Soter.

Potrivit organizatorilor, cei care au achiziționat bilete la concert își pot recupera banii de la punctele de vânzare din rețeaua Eventim, de unde au cumpărat biletele, în perioada 27 iunie – 15 august. În cazul biletelor achiziționate online, contravaluarea lor poate fi recuperată contactând rețeaua Eventim la adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon 021 250 10 08.

 

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jill Scott lansează astăzi „The Light Of The Sun”

Jill Scott, cântăreața de R&B-soul din Statele Unite, lansează astăzi cel de-al patrulea album, intitulat ”The Light Of The Sun”....

Închide