Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte, dans și proiecții la Bucharest Music Film Festival 2011

Publicat

pe

Bucharest Music Film Festival 2011
Bucharest Music Film Festival 2011

Bucharest Music Film Festival, ajuns anul acesta la cea de-a șasea ediție, va avea loc în perioada 11-18 iunie în Piața "George Enescu". Evenimentul este susținut de ArCuB și va include concerte cu Orchestra Radio, Horia Maxim, Acapella, Horia Mihail, Camerata Regală, precum și demonstrații de dans și proiecții de opere și concerte.

În cele opt zile ale evenimentului parcarea din zona Ateneului Român va deveni o adevărată oază de linişte în mijlocul oraşului, beneficiind de verdeaţă, flori, standuri cu suveniruri, terase, precum și un loc de joacă pentru copii- Corabia Piraților.

Bucharest Music Film Festival 2011

În fiecare seară publicul va asista la concerte live, demonstrații de dans și la proiecţii ale unor importante evenimente culturale filmate pe marile scene ale lumii.

În cadrul festivalului vor mai concerta Filarmonica Oltenia din Craiova, Cvartetul Artmusik, Trio Veritas, pianista Laura Păuna, pianistul Toma Popovici și Orchestra Sinfonia București.

Evenimentul va fi deschis de Orchestra Națională Radio dirijată Tiberiu Soare și care va interpreta creații ale compozitorilor Johann și Joseph Strauss, Piotr Ilici Ceaikovski, Giacomo Puccini, Georges Bizet, Gioachino Rossini.

Spaţiul este deschis publicului în fiecare zi între 11.00 şi 23.00, intrarea fiind liberă.

Trending