Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Clipul Zilei – B.U.G. Mafia feat. Loredana – ”Fără Cuvinte” (Video)

După aproape 13 ani, B.U.G. Mafia și Loredana revin cu o nouă colaborare – piesa ”Fără Cuvine”, pentru care au lansat ieri seară un nou videoclip. Cel mai recent single... Continuare »

După aproape 13 ani, B.U.G. Mafia și Loredana revin cu o nouă colaborare – piesa ”Fără Cuvine”, pentru care au lansat ieri seară un nou videoclip.

Cel mai recent single al trupei nu mai face referire doar la viața de cartier și oamenii ce trăiesc în zonele rău famate. Prin piesa ”Fără Cuvinte” B.U.G. Mafia se adresează unui public mult mai larg, axându-se pe problemele sociale de care se lovesc persoane din medii diferite. Astfel, formația vorbește despre faptul că lumea s-a înrăit, are din ce în ce mai puține principii de viață, nu are scrupule și uită să fie umană.

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu, care a mai colaborat în trecut cu B.U.G. Mafia. În clip mai apar actorii Dragoș Bucur și Mirela Oprișor.

Single-ul este extras de pe albumul ”Înapoi în Viitor” ce va avea lansarea în acest an.

Citește mai multe despre B.U.G. MafiaLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Trupa Papa Roach şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină în cadrul Festivalului Rock the City pe 2 iulie...

Închide