Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Clipul Zilei – B.U.G. Mafia feat. Loredana – ”Fără Cuvinte” (Video)

După aproape 13 ani, B.U.G. Mafia și Loredana revin cu o nouă colaborare – piesa ”Fără Cuvine”, pentru care au lansat ieri seară un nou videoclip.

Cel mai recent single al trupei nu mai face referire doar la viața de cartier și oamenii ce trăiesc în zonele rău famate. Prin piesa ”Fără Cuvinte” B.U.G. Mafia se adresează unui public mult mai larg, axându-se pe problemele sociale de care se lovesc persoane din medii diferite. Astfel, formația vorbește despre faptul că lumea s-a înrăit, are din ce în ce mai puține principii de viață, nu are scrupule și uită să fie umană.

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu, care a mai colaborat în trecut cu B.U.G. Mafia. În clip mai apar actorii Dragoș Bucur și Mirela Oprișor.

Single-ul este extras de pe albumul ”Înapoi în Viitor” ce va avea lansarea în acest an.

Citește mai multe despre B.U.G. MafiaLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Trupa Papa Roach şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină în cadrul Festivalului Rock the City pe 2 iulie...

Închide