Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Clipul Zilei – B.U.G. Mafia feat. Loredana – ”Fără Cuvinte” (Video)

După aproape 13 ani, B.U.G. Mafia și Loredana revin cu o nouă colaborare – piesa ”Fără Cuvine”, pentru care au lansat ieri seară un nou videoclip. Cel mai recent single... Continuare »

După aproape 13 ani, B.U.G. Mafia și Loredana revin cu o nouă colaborare – piesa ”Fără Cuvine”, pentru care au lansat ieri seară un nou videoclip.

Cel mai recent single al trupei nu mai face referire doar la viața de cartier și oamenii ce trăiesc în zonele rău famate. Prin piesa ”Fără Cuvinte” B.U.G. Mafia se adresează unui public mult mai larg, axându-se pe problemele sociale de care se lovesc persoane din medii diferite. Astfel, formația vorbește despre faptul că lumea s-a înrăit, are din ce în ce mai puține principii de viață, nu are scrupule și uită să fie umană.

Videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu, care a mai colaborat în trecut cu B.U.G. Mafia. În clip mai apar actorii Dragoș Bucur și Mirela Oprișor.

Single-ul este extras de pe albumul ”Înapoi în Viitor” ce va avea lansarea în acest an.

Citește mai multe despre B.U.G. MafiaLoredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach nu mai cântă la Rock the City

Trupa Papa Roach şi-a anulat concertul pe care urma să-l susţină în cadrul Festivalului Rock the City pe 2 iulie...

Închide