Urmărește-ne în Social Media

Articole

Cine nu a făcut cover după ”Use Somebody” de la Kings Of Leon!? (Video)

Publicat

pe

Kings Of Leon
Kings Of Leon

Se pare că piesa ”Use Somebody” de la Kings Of Leon este una dintre cele mai îndrăgite melodii, având în vedere câți artiști au făcut cover după ea.

Kings Of Leon

Câutând pe site-ul YouTube am descoperit că ”Use Somebody” a fost interpretată atât de vedete rock, cât și de cântăreți cunoscuți pentru alte stiluri muzicale.

După cum puteți vedea mai jos, unde am ales cele mai interesante cover-uri, artiștii sunt foarte variați, de la Bat For Lashes, Paramore, Nickelback la Matisyahu, Justin Timberlake sau Craig David.

În plus, piesa lansată în 2008 de Kings Of Leon este îndrăgită și de cânterețele din România, atât Inna, cât și  Missy Crissy au interpretat cântecul cu diferite ocazii.

Bat For Lashes - Use Somebody (Kings Of Leon Cover)

Tyler Hilton - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Matisyahu - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Paramore - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Pixie Lott - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Kelly Clarkson - That I Would Be Good / Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Bridget Kelly (a.k.a Beekay) - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Nick Jonas - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Nickelback - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Laura Jansen - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Airto - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Ben (Tattoo) Saunders (The Voice of Holland) - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Alex Lambert - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Matt Beilis - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Bluey Robinson - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Jay Sean - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Friendly Fires - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Cornell Chordials - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Trixon an Kinga - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Tiki Taane - User Somebody (Kings Of Leon Cover)

Craig David - Use Somebody (Kings of Leon Cover)

Justin Timberlake – Cry Me A River/Use Somebody (Kings of Leon Cover)

INNA – Use Somebody ((Kings of Leon Cover)

Missy Crissy - Use somebody (Kings of Leon Cover)

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Festivalul Sziget anunţă un program de evenimente culturale pentru ediţia din acest an; Iată headlinerii

Festivalul Sziget, una dintre cele mai mari atracţii ale circuitului de festivaluri din Europa va include începând din 2022 şi un program de evenimente de culturale. Aceasta este o premieră, care va însoţi reprezentaţiile unor headlineri cu nume mari, de la Arctic Monkeys la Dua Lipa, Calvin Harris şi Tame Impala.

Publicat

pe

Sziget Festival 2022
Sziget Festival 2022 │ FOTO: Sziget Festival mobile.twitter.com

Festivalul din Budapesta are loc între 10 şi 15 august 2022 şi va include pe lângă reprezentaţii muzicale şi evenimentele culturale. E vorba despre teatru, spectacole cu specific burlesc, comedie, dans contemporan, numere de jazz, folk şi world music. Pe listă se află şi Cirque du Sziget, care include reprezentaţii de circ, fără a implica animale totuşi, dar şi Magic Mirror, o scenă dedicată exprimării artistice a comunităţii LGBTQ.

Va fi înfiinţat şi un Global Village, care are scopul de a "aduce lumea împreună pe o singură scenă". Va avea loc şi un teatru urban uriaş, care va scăpa participanţii la festival de frici, ridicându-i foarte sus cu o macara pentru un show de dans la mare înălţime. Va fi şi un târg de produse şi lista de surprize continuă. Încercând să împace toate gusturile, Sziget Festival şi-a asigurat un lineup solid şi la scena nouă de muzică electronică, Samsung Colosseum.

Acolo îi vom auzi pe Ken Block, La Fleur, Matador, Paula Temple, Troxle, Sasha, Zioneer şi Joone. Organizatorii au promis o zonă specializată pe muzică electronică, cu petreceri de la prânz până dimineaţă a doua zi. La scenele principale apar Kings of Leon, Arctic Monkeys, dar şi Justin Bieber, Steve Aoki, Bastille, şi Sam Fender.

Festivalul se desfăşoară în inima Budapestei, pe Insula Obuda. O parte din categoriile de bilete şi abonamente sunt deja sold out, dar puteţi cumpăra un abonament pe 6 zile la 335 de euro, unul pe 3 zile la 236 euro şi se plătesc încă 150 de euro pentru un upgrade VIP. Biletele pe o zi costă 80 de euro. Festivalul se desfăşoară din 1993 încoace şi se ţine în general la începutul lunii august. Este considerat un soi de Woodstock european şi s-a înfrăţit cu festivalul Peninsula la începutul anilor 2000. Foarte important de spus că ediţiile din 2020 şi 2021 nu s-au ţinut din cauza pandemiei, deci ultima ediţie a fost în 2019.

Atunci au participat 530.000 de oameni.

Citește în continuare

Trending