Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Cerere în căsătorie la concertul Lake of Tears de la București (video)

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată... Continuare »
Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată live pe scenă în fața a peste 1500 de spectatori.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


La un moment dat, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe o anume Cristiana Chivulescu. Fata a sosit pe parcursul piesei "The Organ", urmând să trăiască live un moment important al vieții sale - cererea în căsătorie. Din fericire pentru toată lumea, răspunsul a fost rapid și afirmativ :) Prietenul Cristianei a dovedit mult curaj prin inițiativa sa, împachetând momentul într-o glumă pe placul rockerilor strânși la Arene. Practic, si-a câștigat viitoarea soție la un concert rock! Noroc că a avut inelul la îndemână, să fie într-un show bun!

Momentul a fost surprins în clipul video de mai jos. Publicul i-a aplaudat, membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de crini și margarete. Spectacolul a continuat cu piesa "Behind The Green Door".

Urmărește cererea în căsătorie de la concertul Lake of Tears


UPDATE: Ciprian, curajosul pretendent, și-a plănuit cererea live încă din luna aprilie. El le-a scris celor de la Project Events și împreună cu managerul LOT i-au pregătit surpriza Cristianei. Succesul întâmplării îl va descalifica din statutul de burlac.

Pentru fotografii și clipuri video citiți și articolul scris la cald, imediat după concertul Lake of Tears.

Citește mai multe despre Lake Of Tears
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Lake Of Tears, posibil setlist

Lake Of Tears va susține în această seară la Arenele Romane din București un super concert de gothic metal. Pentru...

Închide