Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Cerere în căsătorie la concertul Lake of Tears de la București (video)

Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată live pe scenă în fața a peste 1500 de spectatori.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


La un moment dat, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe o anume Cristiana Chivulescu. Fata a sosit pe parcursul piesei "The Organ", urmând să trăiască live un moment important al vieții sale - cererea în căsătorie. Din fericire pentru toată lumea, răspunsul a fost rapid și afirmativ :) Prietenul Cristianei a dovedit mult curaj prin inițiativa sa, împachetând momentul într-o glumă pe placul rockerilor strânși la Arene. Practic, si-a câștigat viitoarea soție la un concert rock! Noroc că a avut inelul la îndemână, să fie într-un show bun!

Momentul a fost surprins în clipul video de mai jos. Publicul i-a aplaudat, membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de crini și margarete. Spectacolul a continuat cu piesa "Behind The Green Door".

Urmărește cererea în căsătorie de la concertul Lake of Tears


UPDATE: Ciprian, curajosul pretendent, și-a plănuit cererea live încă din luna aprilie. El le-a scris celor de la Project Events și împreună cu managerul LOT i-au pregătit surpriza Cristianei. Succesul întâmplării îl va descalifica din statutul de burlac.

Pentru fotografii și clipuri video citiți și articolul scris la cald, imediat după concertul Lake of Tears.

Citește mai multe despre Lake Of Tears
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Lake Of Tears, posibil setlist

Lake Of Tears va susține în această seară la Arenele Romane din București un super concert de gothic metal. Pentru...

Închide