Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Cerere în căsătorie la concertul Lake of Tears de la București (video)

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată... Continuare »
Cerere in casatorie la concertul Lake of Tears

Concertul Lake of Tears de sâmbătă (25.06) de la Arenele Romane a cuprins pe lângă recitalul așteptat de gothic metal și un moment inedit - o cerere în căsătorie adresată live pe scenă în fața a peste 1500 de spectatori.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow


La un moment dat, solistul Daniel Brennare a chemat-o pe scenă pe o anume Cristiana Chivulescu. Fata a sosit pe parcursul piesei "The Organ", urmând să trăiască live un moment important al vieții sale - cererea în căsătorie. Din fericire pentru toată lumea, răspunsul a fost rapid și afirmativ :) Prietenul Cristianei a dovedit mult curaj prin inițiativa sa, împachetând momentul într-o glumă pe placul rockerilor strânși la Arene. Practic, si-a câștigat viitoarea soție la un concert rock! Noroc că a avut inelul la îndemână, să fie într-un show bun!

Momentul a fost surprins în clipul video de mai jos. Publicul i-a aplaudat, membrii trupei i-au felicitat, iar Daniel Brennare i-a oferit Cristianei un buchet de crini și margarete. Spectacolul a continuat cu piesa "Behind The Green Door".

Urmărește cererea în căsătorie de la concertul Lake of Tears


UPDATE: Ciprian, curajosul pretendent, și-a plănuit cererea live încă din luna aprilie. El le-a scris celor de la Project Events și împreună cu managerul LOT i-au pregătit surpriza Cristianei. Succesul întâmplării îl va descalifica din statutul de burlac.

Pentru fotografii și clipuri video citiți și articolul scris la cald, imediat după concertul Lake of Tears.

Citește mai multe despre Lake Of Tears
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Lake Of Tears, posibil setlist

Lake Of Tears va susține în această seară la Arenele Romane din București un super concert de gothic metal. Pentru...

Închide