Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ce trebuie știut despre B’ESTFEST Summer Camp 2011 - info locație, acces și camping

Publicat

pe

Harta Acces Bestfest 2011
Harta Acces Bestfest 2011

Pentru cei care nu vin cu cortul, B’ESTFEST PARK este ușor accesibil folosind transportul în comun: microbuzul 445 poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 si 36 (din statța de metrou Pipera) sau de la Stația Băneasa S.A. De asemenea, vor exista linii de transport speciale ce vor asigura transportul din puncte “cheie” ale orașului spre B’ESTFEST Park și invers, inclusiv pe timp de noapte, traseul acestora urmând a fi anunțat în zilele imediat următoare, precizează organizatorii în comunicatul emis.

Cei care vor veni cu mașina pot ajunge la B’ESTFEST PARK folosind următoarele trasee - pe islazul comunei Tunari din Str. Ștefan cel Mare (la piciorul noului pod de peste Șos. de Centura), având legătură cu Șos. București-Ploiești (DN1), Bd. Pipera-Tunari, Șoseaua de Centura. Dinspre Piața Presei Libere se poate ajunge pe traseul Șos. București-Ploiești - Str. Erou Iancu Nicolae – Bd. Pipera-Tunari - Str. Ștefan cel Mare, dinspre stația de metrou Pipera pe Bd. Dimitrie Pompei – Șos Petricani – Bd. Pipera Tunari - Str. Ștefan cel Mare,  de pe DN1 putând fi ales fie traseul pe Șos. de Centura - Calea București- Str. Ștefan cel Mare, fie cel pe Str. 23 August – Str. 1 Decembrie - Str. Ștefan cel Mare.

Hartă Acces - B’ESTFEST

Harta Acces Bestfest 2011

Accesul în zona de festival se va face începând cu ora 16:00 în prima zi de festival, vineri 1 iulie, urmând ca sâmbătă și duminică publicul să poată avea acces înca de la ora 12:00. Concertele pe scenele principale vor începe după ora 17.30 vineri, respectiv 16.30 sâmbătă și duminică, urmând ca în toate cele trei zile, după show-urile headliner-ilor, party-urile să continue în Dance Arena și la terasele din spațiul de festival.

Accesul în zona de camping este permis începând de vineri, ora 10.00 (până luni, ora 14:00), numai celor care dețin un voucher de camping, ce pot fi cumpărat și de la locație. În plus, va exista un spațiu special amenajat, de unde vor putea fi achiziționate corturi, saci de dormit, spray-uri anti insecte, precum și alte echipamente de camping.

 

Comentează

Trending