Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

B’ESTFEST Summer Camp anunță noi surprize!

Publicat

pe

Bestfest-2011-afis
Bestfest-2011-afis

Bestfest-2011-afisOrganizatorii B’ESTFEST Summer Camp vor transforma islazul comunei Tunari într-o adevărată tabără de vancanță. Astfel, în zona Playground va fi amenajat un parc de distracții destinat atât celor mici cât și celor mari. Acesta va include o pistă cu mașinuțe tamponabile, lanțuri zburătoare, două caruseluri, unul pentru copii și unul pentru adulți, un trenuleț și un aparat de box electronic.

În plus, cei dornici de senzații tari vor avea ocazia să facă o plimbare cu sky-lift-ul sau să participe la jocurile de lasertag. Pentru ca atmosfera să fie completă nu vor lipsi aparatele de făcut popcorn, vată de zahăr și mere în zahăr.

De asemenea, cei pasionați de sport vor găsi în zona Sports Area un panou de escaladă, realizat la standarde occidentale și terenuri de sport.

B’ESTFEST Summer Camp a realizat și o zonă pentru spectatorii care doresc să se relaxeze, Lake Lounge Area, unde au posibilitatea de a citi o carte bună sau de a participa la ședințe de yogilates.

Și pentru cei pasionți de artă există o zonă special amenajată, Arts&Crafts, unde vor fi organizate workshop-uri de origami, benzi desenate, colaje și ilustrații sau pictură pe tricouri.

B’ESTFEST Summer Camp 2011 va avea loc în perioada 1-3 iulie, pe malul lacului Pasărea, în comuna Tunari (în nordul Bucureștiului, la 10 minute distanță de Piața Presei Libere).

Pentru mai multe detalii despre programul B’ESTFEST și  bilete la eveniment CLICK AICI!

 

Trending