Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă un album și o invitație dublă la concertul OCS din Control de pe 21 noiembrie Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Ascultă piesele de pe noul album Kaiser Chiefs și vezi noul clip! (Video)

Cei de la Kaiser Chiefs în sfârșit s-au decis asupra pieselor care vor alcătui noul album. Astfel, materialul discografic, intitulat ”The Future Is Medieval” va conține 13 melodii, pe care... Continuare »
Kaiser Chiefs

Cei de la Kaiser Chiefs în sfârșit s-au decis asupra pieselor care vor alcătui noul album. Astfel, materialul discografic, intitulat ”The Future Is Medieval” va conține 13 melodii, pe care le puteți asculta în totalitate mai jos.

Trupa a anunțat că vor să simplifice ”procedurile necesare” pentru a lansa un album oficial și că vor să pregătească pentru data de 27 iunie apariția discului pe CD, pentru a-l trimite către magazine și în format digital.

Kaiser Chiefs

Inițial, formația a înregistrat 23 de cântece pentru acest album, însă în final a decis să lanseze doar 13.

În plus, Kaiser Chiefs a lansat în urmă cu două săptămâni un nou clip pentru piesa ”Little Shocks”, inclusă pe noul material discografic, pe care îl puteți viziona mai jos.

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna lucrează la un nou album

Madonna se pregătește să intre în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album, începând de luna viitoare....

Închide