Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Ascultă piesele de pe noul album Kaiser Chiefs și vezi noul clip! (Video)

Cei de la Kaiser Chiefs în sfârșit s-au decis asupra pieselor care vor alcătui noul album. Astfel, materialul discografic, intitulat ”The Future Is Medieval” va conține 13 melodii, pe care... Continuare »
Kaiser Chiefs

Cei de la Kaiser Chiefs în sfârșit s-au decis asupra pieselor care vor alcătui noul album. Astfel, materialul discografic, intitulat ”The Future Is Medieval” va conține 13 melodii, pe care le puteți asculta în totalitate mai jos.

Trupa a anunțat că vor să simplifice ”procedurile necesare” pentru a lansa un album oficial și că vor să pregătească pentru data de 27 iunie apariția discului pe CD, pentru a-l trimite către magazine și în format digital.

Kaiser Chiefs

Inițial, formația a înregistrat 23 de cântece pentru acest album, însă în final a decis să lanseze doar 13.

În plus, Kaiser Chiefs a lansat în urmă cu două săptămâni un nou clip pentru piesa ”Little Shocks”, inclusă pe noul material discografic, pe care îl puteți viziona mai jos.

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna lucrează la un nou album

Madonna se pregătește să intre în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album, începând de luna viitoare....

Închide