Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Amy Winehouse huidută în Belgrad

Publicat

pe

Amy Winehouse huiduita in Belgrad (foto: Iva Tanackovic)
Amy Winehouse huiduita in Belgrad (foto: Iva Tanackovic)

Amy Winehouse huiduita in Belgrad (foto: Brajan Rasic)Amy Winehouse a "concertat" cu mari dificultăți în a-și menține echilibrul sau în a-și controla vocea și reacțiile sâmbătă seară la Belgrad în Kalemegdan Park. Prematur externată de la dezalcoolizare, cântăreața a fost huidută pe bună dreptate de către 20000 de sârbi. A întârziat o oră, a încurcat versurile, a dispărut de câteva ori, și-a aruncat microfonul peste cap (vezi min 3:44), ne/primind altul de la backing vocals. Trupa sa a cântat în locul ei... Iar publicul a scandat "Moby, Moby" - următorul nume de pe afiș.

Ziarul local Blic a considerat spectacolul drept cel mai slab din istoria concertelor de la Belgrad. Biletele la concertul din Belgrad au costat în jur de 40 de euro. Capitala Serbiei era prima destinație a turneului său european, care va mai trece prin Turcia, Grecia, Spania, Elveţia, Italia şi Ungaria.

Mai jos, melodia Valerie într-o interpretare dezastruoasă

Un alt hit, Just Friends a fost pe jumătate recitat

Amy Winehouse este așteptată la București pe 15 august. Cum orice tratament nu mai poate da roade în perioada rămasă, să sperăm într-o minune - o Amy trează și aptă să cânte piesele ce îndeamnă publicul spre achiziția biletelor. Din fericire, o vom putea urmări și în alte orașe înainte de a ajunge pe stadionul Iolanda Balaș Soter.

Câteva fotografii de la concertul Amy Winehouse de la Belgrad: http://www.flickr.com/photos/supersonic_squirrel/

Trending