Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Amy Winehouse huidută în Belgrad

Amy Winehouse a "concertat" cu mari dificultăți în a-și menține echilibrul sau în a-și controla vocea și reacțiile sâmbătă seară la Belgrad în Kalemegdan Park. Prematur externată de la dezalcoolizare,... Continuare »
Amy Winehouse huiduita in Belgrad (foto: Iva Tanackovic)

Amy Winehouse huiduita in Belgrad (foto: Brajan Rasic)Amy Winehouse a "concertat" cu mari dificultăți în a-și menține echilibrul sau în a-și controla vocea și reacțiile sâmbătă seară la Belgrad în Kalemegdan Park. Prematur externată de la dezalcoolizare, cântăreața a fost huidută pe bună dreptate de către 20000 de sârbi. A întârziat o oră, a încurcat versurile, a dispărut de câteva ori, și-a aruncat microfonul peste cap (vezi min 3:44), ne/primind altul de la backing vocals. Trupa sa a cântat în locul ei... Iar publicul a scandat "Moby, Moby" - următorul nume de pe afiș.

Ziarul local Blic a considerat spectacolul drept cel mai slab din istoria concertelor de la Belgrad. Biletele la concertul din Belgrad au costat în jur de 40 de euro. Capitala Serbiei era prima destinație a turneului său european, care va mai trece prin Turcia, Grecia, Spania, Elveţia, Italia şi Ungaria.

Mai jos, melodia Valerie într-o interpretare dezastruoasă

Un alt hit, Just Friends a fost pe jumătate recitat

Amy Winehouse este așteptată la București pe 15 august. Cum orice tratament nu mai poate da roade în perioada rămasă, să sperăm într-o minune - o Amy trează și aptă să cânte piesele ce îndeamnă publicul spre achiziția biletelor. Din fericire, o vom putea urmări și în alte orașe înainte de a ajunge pe stadionul Iolanda Balaș Soter.

Câteva fotografii de la concertul Amy Winehouse de la Belgrad: http://www.flickr.com/photos/supersonic_squirrel/

Citește mai multe despre Amy Winehouse
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay lansează ”Every Teardrop Is A Waterfall” pe vinil (Video – Coldplay Live – Rock Am Ring, Germania)

Cei de la Coldplay au anunțat că pregătesc lansarea pe vinil a noului lor single, intitlat, ”Every Teardrop Is A...

Închide