Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Alice Cooper, show horror la București

Publicat

pe

Alice Cooper- afis concert “La sfârșitul spectacolului vreau să văd audiența epuizată!!!”, este așteptarea lui Alice Cooper de la concertul de pe 14 iunie.

Pe lângă muzica sa, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, un șarpe boa, injecții letale, instrumente medievale de tortură, cămăși de forță și mulți litri de sânge artificial vor transpune publicul într-un cadru demn de un film horror.

Personajul negativ al muzicii rock este așteptat pe scenă purtând faimosul "guler", un șarpe boa drapat în jurul gâtului, imaginea cu care Cooper a îngrozit milioane de fani până acum.

Lumea show-urilor live a evoluat, „Totul trebuie să fie mai mare acum. Montări grandioase, sunet la apogeu, muzică mai dură”, a afirmat Alice.

Astfel spectacolele din cadrul turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” se joacă pe un setlist ce include 25 de piese și respectând regulile filmelor holywoodiene.

În cariera sa de peste 40 de ani, Alice Cooper a vândut peste 50 de milioane de albume și a adus groaza în rândurile publicului ce a asistat la sutele de show-uri horror susținute peste tot în lume.

În concertul de la București, piesele "I'm Eighteen", "Under My Wheels", "Billion Dollar Babies", "No More Mr. Nice Guy", "Feed My Frankenstein", “Hey Stoopid” sau“Poison” vor demonstra de ce ne plac… poveștile de groază.

Accesul în cadrul Zone Arena va fi permis începând cu ora 18.30, iar evenimentul organizat de Events va fi deschis de trupa Iris.

Biletele au prețuri în funcție de categorie: Golden Ring – 160 lei, Tribună (cu loc) – 140 lei sau Regular – 120 lei și se găsesc prin rețeaua Eventim în magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Cărturești și Humanitas și online pe www.eventim.ro.

Trending