Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Al Bano și Paula Seling cântă la Sala Palatului

Al Bano, legenda muzicii italiene revine în România pentru un concert emoționant pe 12 iunie 2011 la Sala Palatului din București. Pe scenă alături de italianul acompaniat de band-ul său... Continuare »
Al Bano- afis concert

Al Bano- afis concertAl Bano, legenda muzicii italiene revine în România pentru un concert emoționant pe 12 iunie 2011 la Sala Palatului din București.

Pe scenă alături de italianul acompaniat de band-ul său va urca și românca Paula Seling.

Puși în fața întrebării ce cred unul despre celălalt, cei doi artiști au declarat:

Al Bano - "O cântăreață excepțională, Paula Seling, alături de care sunt fericit să cânt de fiecare dată când am ocazia. Orice popor s-ar mândri cu o artistă ca ea."

Paula Seling - "Aș fi ipocrită dacă aș spune că nu am emoții și acum, la al nu știu câtelea concert împreună cu Al Bano și la al mult mai multelea concert din viața mea. Dar emoțiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot să spun, fără nicio rezervă, că la fiecare cântare mă încearcă puțin teama, dar și entuziasmul și chiar fericirea. Alăturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decât să sporească aceste senzații."

Biletele la acest spectacol se găsesc prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro și bilete.ro.

Citește mai multe despre Al BanoPaula Seling
RECOMANDARE:Cumpără un album Al Bano

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper, show horror la București

“La sfârșitul spectacolului vreau să văd audiența epuizată!!!”, este așteptarea lui Alice Cooper de la concertul de pe 14 iunie....

Închide