Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Al Bano și Paula Seling cântă la Sala Palatului

Al Bano, legenda muzicii italiene revine în România pentru un concert emoționant pe 12 iunie 2011 la Sala Palatului din București. Pe scenă alături de italianul acompaniat de band-ul său... Continuare »
Al Bano- afis concert

Al Bano- afis concertAl Bano, legenda muzicii italiene revine în România pentru un concert emoționant pe 12 iunie 2011 la Sala Palatului din București.

Pe scenă alături de italianul acompaniat de band-ul său va urca și românca Paula Seling.

Puși în fața întrebării ce cred unul despre celălalt, cei doi artiști au declarat:

Al Bano - "O cântăreață excepțională, Paula Seling, alături de care sunt fericit să cânt de fiecare dată când am ocazia. Orice popor s-ar mândri cu o artistă ca ea."

Paula Seling - "Aș fi ipocrită dacă aș spune că nu am emoții și acum, la al nu știu câtelea concert împreună cu Al Bano și la al mult mai multelea concert din viața mea. Dar emoțiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot să spun, fără nicio rezervă, că la fiecare cântare mă încearcă puțin teama, dar și entuziasmul și chiar fericirea. Alăturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decât să sporească aceste senzații."

Biletele la acest spectacol se găsesc prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro și bilete.ro.

Citește mai multe despre Al BanoPaula Seling
RECOMANDARE:Cumpără un album Al Bano

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper, show horror la București

“La sfârșitul spectacolului vreau să văd audiența epuizată!!!”, este așteptarea lui Alice Cooper de la concertul de pe 14 iunie....

Închide