Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Al Bano și Paula Seling cântă la Sala Palatului

Al Bano, legenda muzicii italiene revine în România pentru un concert emoționant pe 12 iunie 2011 la Sala Palatului din București. Pe scenă alături de italianul acompaniat de band-ul său... Continuare »
Al Bano- afis concert

Al Bano- afis concertAl Bano, legenda muzicii italiene revine în România pentru un concert emoționant pe 12 iunie 2011 la Sala Palatului din București.

Pe scenă alături de italianul acompaniat de band-ul său va urca și românca Paula Seling.

Puși în fața întrebării ce cred unul despre celălalt, cei doi artiști au declarat:

Al Bano - "O cântăreață excepțională, Paula Seling, alături de care sunt fericit să cânt de fiecare dată când am ocazia. Orice popor s-ar mândri cu o artistă ca ea."

Paula Seling - "Aș fi ipocrită dacă aș spune că nu am emoții și acum, la al nu știu câtelea concert împreună cu Al Bano și la al mult mai multelea concert din viața mea. Dar emoțiile sunt, de cele mai multe ori, stimulatoare. Pot să spun, fără nicio rezervă, că la fiecare cântare mă încearcă puțin teama, dar și entuziasmul și chiar fericirea. Alăturarea de un mare artist, cum este Al Bano, nu poate decât să sporească aceste senzații."

Biletele la acest spectacol se găsesc prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro și bilete.ro.

Citește mai multe despre Al BanoPaula Seling
RECOMANDARE:Cumpără un album Al Bano

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper, show horror la București

“La sfârșitul spectacolului vreau să văd audiența epuizată!!!”, este așteptarea lui Alice Cooper de la concertul de pe 14 iunie....

Închide