Urmărește-ne în Social Media

B'ESTFEST 2011

  • Data
    vineri, 1 iulie 2011 - duminică, 3 iulie 2011
  • Ora de începere
    15:00
  • Tip locație
    Centre de divertisment
  • Loc
    BESTFEST Park,
    București
  • VEZI OFERTE DE CAZARE
  • Acces
    bilete de la 125 lei

Festivalul B'Estfest 2011 B'Estfest este primul festival internațional din România recunoscut ca unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din Europa Centrală și de Est.

În cele 3 ediții de până acum (2007, 2008, 2009), B'Estfest a pus România pe harta celor mai mari festivaluri de muzică din lume, reușind să aducă pe scenă peste 100 de artiști din toate colțurile lumii în fața unui public de peste 180.000 de oameni!

Aventura B’Estfest a debutat în 2007 la București (numit B’Estival la acea vreme). Cu un line-up de 30 de artiști, avându-i ca headlineri pe Morcheeba, Faithless, Kasabian, Pink, Marilyn Manson, Alice Cooper și Wu-Tang Clan, festivalul a atins o audiență record: 50.000 de oameni pe parcursul celor 3 zile de festival.

2008 a adus o a treia scenă principală, o nouă zi de festival destinată exclusiv muzicii rock, 36 de trupe și un număr impresionant de headlineri: Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Stereophonics, Nelly Furtado, Manu Chao, Roisin Murphy și Judas Priest.

B’Estfest 2009 a venit cu un alt bonus - DAY ZERO –avanpremiera festivalului, o zi a cărei atmosferă a fost încinsă de trupa The Killers. În următoarele 4 zile au urmat concerte cu Santana, Orbital, Moby, Motorhead, Franz Ferdinand, Gabriella Cilmi, The Charlatans, Manowar și mulți alții!

Ediția din 2011 a B’Estfest vine cu o premieră, și anume mutarea festivalului din oraș la iarbă verde în nordul Bucureștiului, la doar 10 minute de Piața Presei Libere.

Anul acesta organizatorii oferă 3 scene mari (Ciuc Premium Stage, Coca Cola Stage şi Dance Arena) şi mai multe arene secundare, publicul având la dispoziţie de la concerte la expoziţii neconventionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri şi restaurante.

Program B’ESTFEST 2011
Până în prezent au fost confirmate următoarele trupe:

Vineri, 1 iulie 2011: Skunk Anansie; Flogging Molly; Roger Sanchez; Omul cu Șobolani; Coma; Madame Hooligan; The Mono Jacks; Gojira; Leizaboy (AnonimTM); Sirius & Methodikal; Unlocka

Sâmbătă, 2 iulie 2011: Mika; Lamb; Asian Dub Foundation; Șuie Paparude; Magnolia; Electric Brother; Travka; Florin Marica (MARIKA); D-Laid; Dj Bully; Petrol

Duminică, 3 iulie 2011: Pendulum (live); House of Pain; Hadouken!; CTC; ROA; Sarmalele reci; Cuantune; Limun & K-lu; Yuffa&Hardcore; Amon; Snow

Bilete B’ESTFEST 2011:
Bilete în avans:
125 lei – bilet pentru o zi
265 lei – abonament pentru 3 zile
280 lei – abonament pentru 3 zile (camping inclus)

Bilete începând cu 1 iulie 2011:
150 lei – bilet pentru o zi
285 lei – abonament pentru 3 zile (disponibile doar în prima zi de festival)
300 lei - abonament pentru 3 zile (camping inclus)
Accesul copiilor sub 12 ani, însoţiţi de un adult, este gratuit!

Promoţie bilete:
Elevii şi studenţii care vor să vină cu gaşcă la festival pot cumpăra bilete cu 50% mai ieftine dacă se strâng în grupuri de câte 10 persoane (62,50 lei pentru un bilet de o zi/ persoană sau 132.50 lei pentru abonamentul de festival/persoană, la care se va adaugă un voucher în valoare de 15 lei pentru zonă de camping, la cerere).

Cei care doresc să meargă în gaşcă la festival trebuie să trimită un email pe adresă [email protected] în care să includă cele zece nume, Codul Numeric Personal şi o copie a legitimaţiei de student/elev a fiecărei persoane. Mai multe informaţii referitoare la promoţie vor fi disponibile pe site-ul Myticket, www.myticket.ro sau la numărul de telefon 0720 245 383, ofertă fiind valabilă până la data de 25 iunie 2011.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27467

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.