Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

10.000 de oameni sunt așteptați la Beck’sperience 2011

Publicat

pe

IAMX la Beck’sperience 2011
IAMX la Beck’sperience 2011
Trupele IAMX şi Monarchy vor încinge atmosfera la Beck’sperience 2011 alături de cei peste 10.000 de spectatori ce și-au descărcat deja invitația de pe internet.

Evenimentul este susținut de Beck's și va avea loc pe 4 iunie la Romexpo.

Formația IAMX aflată în turneul de promovare a albumului „Volatile Times” a promis un show incendiar la București în care efectele vizuale, jocul scenic şi sound-ul vor provoca toate simţurile spectatorilor.

Concertul IAMX va fi deschis de duoul britanic Monarchy, un nume în premieră în România.

IAMX la  Beck’sperience 2011

„Prin platforma Beck’sperience oferim publicului experienţe live, concerte şi evenimente cu trupe care inovează pe scena muzicală internaţională. Am lansat acest program în 2008 iar și până în prezent ritmurile Beck’s au fost susţinute de trupele Goldfrapp, Massive Attach, Codeine Velvet şi Noisettes. Sperăm ca fanii care şi-au luat deja invitaţiile pentru concertul de sâmbătă de pe siteul Beck’s să se bucure de o seară memorabilă cu  IAMX şi Monarchy”, a declarat Tiberiu Mercurian, Marketing Manager Bergenbier S.A.

La concertul Beck’sperience pot participa doar persoane cu vârsta peste 18 ani.

Accesul la concert se va face gratuit, pe baza invitaţiilor nominale downloadate de pe site-ul www.becks.ro până pe 4 iunie ora 14.00. Accesul se va face începând cu ora 18.30, la intrările din bd. Expozitiei și dinspre Piața Presei Libere.

Trending